Terugblik 100Years 100Voices

Het Ettens mannenkoor heeft samen met Guidos Orchestra ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum een spectaculair optreden verzorgd in Gendringen. Op zaterdag 6 juli 2013 is het Kei-Fit Centrum speciaal voor deze unieke gelegenheid omgetoverd tot een mooie concertzaal. Het poporkest Guido’s Orchestra, bekend van o.a. Symphonica in Rosso met Marco Borsato, Lionel Richie, Diana Ross, Paul de Leeuw, Nick en Simon en Doe Maar, heeft samen met het Ettens Mannenkoor een overweldigende pop meets classic show verzorgd! Op zaterdag 6 juli 2013 bundelde het koor en het poporkest de krachten en hebben zij het publiek verrast met een prachtig concert in Keltische maar ook wereldse muziekstijl. Het publiek is meegenomen in uitersten van emoties, van kippenvel tot feest.

no images were found

Van tennishal naar 100Years100Voices concert en weer terug naar tennishal

En dit gaat het – op papier – worden:

Plattegrond KeiFit

De tennishal

IMG_1028

[weaver_show_posts cats=”6-juli” orderby=”date” sort=”ASC” number=”10″ show=”full” ]

Niet geweest ? Je hebt wat gemist!

Wel geweest? we zijn benieuwd naar uw reactie.

Voor het schrijven of bekijken van het gastenboek klik hier.