1000ste kaartje verkocht

Het is zover: het 1000ste kaartje voor het jubileumconcert “100Years 100Voices” van het Ettens Mannenkoor is verkocht.

“Het is natuurlijk super als je zover voor het concert al dit aantal kaarten verkocht hebt”, aldus Chrysto Wormskamp, voorzitter van het Ettens Mannenkoor. “De grote pr campagne moet nog echt gaan starten, met radiospotjes, advertenties in de krant, unieke jubileumkrant, interviews, etc. Er wordt met man en macht hard gewerkt om een fantastisch concert te organiseren en dat we nu al 1000 kaarten verkocht hebben, sterkt ons gevoel dat we bezig zijn iets moois neer te zetten. Zorg dus dat je tijdig je kaarten besteld hebt, alleen dan ben je verzekerd van een plek in de tennishal.”

Op zaterdag 6 juli 2013 wordt het Kei-Fit Centrum in Gendringen speciaal voor deze unieke gelegenheid omgetoverd tot een mooie concertzaal. Het poporkest Guido’s Orchestra, bekend van onder andere Symphonica in Rosso met Marco Borsato, Lionel Richie, Diana Ross, Paul de Leeuw, Nick en Simon en Doe Maar, zal samen met het Ettens Mannenkoor een overweldigende pop meets classic show verzorgen! Guido Dieteren, orkestleider van Guido’s Orchestra: “Ik kijk enorm uit naar het concert met het Ettens Mannenkoor. Het 100-jarig jubileum is een fantastische mijlpaal en wij zijn erg trots dat wij uitgenodigd zijn om dit unieke feit samen met het koor muzikaal te mogen vieren. We gaan letterlijk alles uit de kast trekken, om dit concert de mooiste avond uit de al unieke geschiedenis van het koor te laten worden!”

1000ste kaartje verkocht

De heer Wim Veenhuizen (links op de foto) koper van het 1000ste toegangskaartje.

Het 1000ste kaartje werd verkocht aan de heer Wim Veenhuizen uit Silvolde die op de repetitieavond van het koor een drietal kaarten kocht. Volledig verrast kreeg hij een bos bloemen van de tweede voorzitter Sjon Slutter. Wim gaf aan dat hij hoge verwachtingen heeft van het concert en dat hij er enorm veel zin heeft in een geweldig concert.

[facebook_like_button]

Geplaatst in Jubileum 2013, Public.

Schrijf een bericht

2 berichten op "1000ste kaartje verkocht"

Volgen?
Sorteren op:   nieuwste | oudste
Piet en Alie Soons

We hebben genoten van het prachtige concert met Guido’s Orchestra. Wat geweldig goed georganiseerd en georkestreerd. Hulde.
Vlg mij werd er nog reclame gemaakt voor de Super Jubileum Loterij, maar ik zie dat het 1000ste lot al verkocht is. Zijn we mooi te laat,maar mooi gelukt voor het EMK.
Hartelijke groet, EMK-minnend, Alie en Piet Soons

Martin Sluyter

Het 1000e lot is nog NIET verkocht, je bent waarschijnlijk in de war met het 1000e kaartje voor het concert welke verkocht was.
Je kunt nog steeds loten kopen, alleen de eerste trekking heeft vanavond al plaatsgevonden, dus daar kun je niet meer aan mee doen, maar er volgen nog 6 trekkingen dus nog volop kans.
Je kunt de loten bestellen via de site !
Succes
Martin Sluyter