Het jaar nadert het einde. Het grote jubileumconcert ligt al weer achter ons. We blikken nog één keer naar voren. We werken hard aan de voorbereidingen voor een mooi kerstprogramma met als hoogtepunt een kerstconcert met Iris Kroes en niet te vergeten de laatste trekking van de verloting.

Hartelijke groet,

De pr-commissie 2013 van het Ettens Mannenkoor.
December 2013

Kerst met Iris Kroes en het Ettens Mannenkoor

Dat het Ettens Mannenkoor honderd jaar jong is, zal weinig mensen zijn ontgaan. Het grootse showconcert met Guido's Orchestra ligt nog vers in het geheugen.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor een reeks kerstconcerten in volle gang. Daarbij wordt onder meer opgetreden met Voice of Holland-ster Iris Kroes. De jonge zangeres en harpiste was razend populair bij de kijkers van dit hitprogramma. Geen wonder dus dat het 'harpmeisje' de Voice of Holland editie van 2012 glansrijk won. Haar carrière  heeft sindsdien een grote vlucht genomen. Haar cd 'First' ligt in de winkel en volgend jaar gaat ze met haar eigen theatertournee van start. Voordien zingt en speelt ze nog op het podium met het Ettens Mannenkoor. Met haar warme stemgeluid en sprankelende harpspel past deze artieste perfect in het tweetal kerstconcerten dat het koor in de Ettense Martinuskerk geeft.

Toegangskaarten kerstconcert Etten

De kerstconcerten zijn op zaterdag 14 om 20.00 uur en zondag 15 december om 14.00 uur (dit is een besloten concert) in de Sint Martinuskerk in Etten.

Het concert heeft als thema betovering. Zo zal de omgeving van de kerk weer sfeervol aangekleed zijn met een intieme kerstmarkt, waar men kan genieten van een heerlijk glaasje glühwein.

Kaarten zijn te koop bij:
Café Zalen Köster in Etten, Drogisterij Westerhof Etten, Bakkerij Ebbers Terborg, Ziet Moar's Terborg en Paperclip in Silvolde

Vanwege het grote succes van een serie kerstconcerten in het afgelopen jaar, gaat het koor opnieuw de regio voor de kerstdagen. Op 20 december zingen de keerls uut Etten in Steenderen, op 22 december in 's Heerenberg en op 23 december in Harreveld.

Toegangskaarten kerstconcert Steenderen

Het Ettens Mannenkoor komt weer naar Steenderen

Op vrijdagavond 20 december as. verzorgt het Ettens Mannenkoor o.l.v. Nick Moritz om 20.00 uur een kerstconcert in de Remigiuskerk te Steenderen Het kerstconcert zal voornamelijk in het teken van sfeer en variatie staan. De gebronsde en robuuste klanken van het koor, maar ook het intieme geluid van de mannen, smelten samen in de prachtige akoestiek van de Remigiuskerk.

Toegangskaarten kerstconcert 's-Heerenberg

... maar ook weer naar ‘s-Heerenberg

Op zondagavond 22 december as. verzorgt het Ettens Mannenkoor o.l.v. Nick Moritz om 20.00 uur een kerstconcert in de H. Pancratiuskerk te ‘s-Heerenberg. Het koor hield een goed gevoel over aan het kersconcert van vorig jaar en de prettige samenwerking met de organisatie en parochie. Reden te meer om in het jubileumjaar van het Ettens Mannenkoor weer neer te strijken in ‘s-Heerenberg.

Toegangskaarten kerstconcert Harreveld

Solist Fons Krabben neemt afscheid in Harreveld

Op maandag 23 december as. verzorgt het Ettens Mannenkoor o.l.v. Nick Moritz om 20.00 uur een kerstconcert in de Sint Agatha Kerk te Harreveld. Eén van de prominente zangers van het Ettens Mannenkoor is, de Harrevelder, Fons Krabben. Fons viert dit jaar zijn 50 jarig koorjubileum en neemt dit jaar afscheid als solist van het koor. Een wens van Fons is om in Harreveld de cirkel rond te maken. Uiteraard voldoet het koor graag aan deze wens.

De kerstconcerten op een rijtje

Toegangskaarten kerstconcert Etten

Zaterdagavond 14 december
Sint Martinuskerk Etten

Toegangskaarten kerstconcert Steenderen

Vrijdagavond 20 december
Remigiuskerk Steenderen

Toegangskaarten kerstconcert 's-Heerenberg

Zondagavond 22 december
H. Pancratiuskerk 's-Heerenberg

Toegangskaarten kerstconcert Harreveld

Maandagavond 23 december
Sint Agathakerk Harreveld

Superjubileum loterij

Mede dankzij uw aankoop van één of meerdere loten is het voor het Ettens Mannenkoor mogelijk geworden om de tennishal afgelopen zomer om te toveren in een fantastische concertzaal met lichteffecten en videowalls.

Inmiddels hebben de eerste 5 trekkingen van de loterij plaats gevonden en wellicht bent u één van de gelukkigen die al een prijs heeft ontvangen.

De prijzen van trekkingen 6 en 7 (hoofdprijs) willen we uitreiken op de avond van de laatste trekking. Wij willen u graag uitnodigen aanwezig te zijn bij het uitreiken van o.a. de hoofdprijs, 2 elektrische fietsen van Gazelle, en wèl op maandag 16 december 2013 in zaal Köster te Etten.

Vanaf 21.00 uur is notaris Hendriks aanwezig voor deze laatste trekking, waar u bij mag zijn.
U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Loterijcommissie EMK