Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Graafschap-Zuid draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Ze gaat dit jaar de verenigingen en stichtingen sponsoren met een totaal bedrag van € 50.000,- Daar willen wij graag een graantje van meepikken. U, lid van de Rabobank, kunt ons helpen door op onze vereniging te stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen des te meer kans we maken op een mooi bedrag voor onze vereniging.Rabobank Clubkas Campagne

Van vrijdag 7 maart tot en met vrijdag 21 maart mogen leden van de Rabobank Graafschap Zuid stemmen. Elk lid mag 5 stemmen verdelen over de verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Het maximale aantal stemmen per club is 2. U kunt dus op meerdere clubs stemmen. Elke stem is geld waard. Dit stemmen gaat via de computer. Bent u niet in bezit van een computer laat uw stem dan niet verloren gaan. We helpen u graag.

Het is voor ons – Ettens Mannenkoor – belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen proberen te vergaren. Wij zijn u zeer dankbaar voor uw stem.

Volg deze website voor meer informatie.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kunt u vinden op de website van de Rabobank. Klik op het plaatje rechts.