Benefiet Concert EMK

Op zondag 19 oktober geeft het Ettens Mannenkoor om 14.30 uur een benefietconcert in de H. Mauritiuskerk in Silvolde. De opbrengst van dit benefietconcert is volledig bestemd voor de Stichting CARE Travel in Silvolde.

´Uw uitstapje is onze zorg`

Care Travel

Stichting CARE Travel organiseert kleine uitstapjes en activiteiten op bijzondere locaties voor mensen die wat extra zorg nodig hebben in wat voor vorm dan ook: mensen die gebruik maken van thuiszorg, mensen in een isolement, bewoners van aanleunwoningen, maar ook bewoners van zorginstellingen en mantelzorgers.

De Stichting CARE Travel probeert persoonlijke aandacht te geven en zo goed mogelijk tegemoet te komen aan individuele wensen.

Een activiteit of uitstapje is altijd kortdurend (een deel van een dag) en een groep bestaat uit maximaal acht personen. De gasten worden opgehaald met de CARE Travel bus en er wordt gereisd in de directe omgeving. Voorbeelden van uitstapjes in juli en augustus 2014 zijn bijvoorbeeld een High Tea, een wijnproeverij, boottocht op de Rijn, middagje Engbergen, kersenmatinee in de Betuwe, e.d.

Er gaan vrijwilligers mee voor de extra zorg en aandacht.

Aan de deelnemers wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Het Ettens Mannenkoor steunt het sympathieke werk van CARE Travel van harte en wil door middel van dit benefietconcert een bijdrage leveren aan het werk van deze stichting.

Datum: zondag 19 oktober 2014
Tijd: 14.30 uur, kerk open 14.00 uur.
Plaats: H. Mauritiuskerk, Pr. Bernardstraat 4, Silvolde

Poster 19okt14

[add_to_cart id="7121"]

Toegangskaarten zijn ook te verkrijgen bij de volgende voorverkoopadressen:

• Gendringen: PRIMA, Grotestraat 6
  • Etten: Café-Zaal Köster