Carmina Burana op 13 februari 2016 mogelijk

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor de uitvoering van de Carmina Burana in 2016 met volle kracht door. Vrouwenkoor Con Brio uit Etten heeft toegezegd mee te zullen doen. Op 15 januari was er overleg in Amphion over de grootte van het podium voor 200 zangers en 60 muzikanten. De conclusie van dit overleg met directeur Charles Droste en hoofd techniek Paul Dekker was onder andere dat het zou moeten passen. Extra aandacht vraagt nog de geluidsversterking van het koor. Leden van het bestuur EMK gaan daarover met een aantal bedrijven overleggen.

Overleg foyer Amphion

Overleg in de foyer van Amphion. Van links naar rechts Ronald Pastoor (concertsecretaris EMK), Charles Droste (directeur Amphion), Jan Grob en Martin Breman (podiumbouwers EMK), Sjon Slutter (penningmeester EMK) en Frank Geurtsen (lid concertcommissie EMK)

.