Commissie van Aanbeveling

Prominenten in commissie van Aanbeveling Ettens Mannenkoor

ETTEN – Het Ettens Mannenkoor bestaat in 2013 honderd jaar en heeft een traditie hoog te houden als het om jubileumconcerten gaat. Met Guido´s Orchestra als gast belooft het muzikale vuurwerk op 6 juli de kroon op de lange serie te worden. Guido’s Orchestra is ongetwijfeld geen onbekende voor u. U kent Guido’s Orchestra zeker wel van Symphonica in Rosso. Samen met Marco Borsato, Lionel Richie, Diana Ross, Paul de Leeuw, Nick en Simon en Doe Maar hebben zij vele duizenden Nederlanders een fantastische avond bezorgd. Samen met het Ettens Mannenkoor verzorgen zij een overweldigende pop meets classic show!

Erna Hemming

Om het jubileumconcert te promoten heeft het koor een Commissie van Aanbeveling ingesteld. Hierin hebben diverse regionale en (inter)nationale prominenten belangeloos zitting genomen. Denk hierbij aan in de regio bekende Ben Simmes , Soundmixshowwinnares Erna Hemming en Burgemeester Hans Alberse.

Ook bijzonder trots is het koor op de steun van pianovirtuoos Jan Vayne. Met Jan Vayne heeft het koor nu twee keer opgetreden, hij is onder de indruk van het koor dit zowel qua zangkwaliteit als organisatorisch vermogen. Hij zegde ook direct toe toen hij benaderd werd. “Hier werk ik graag aan mee, want een koor dat al zo lang op dit niveau presteert verdient een prachtig jubileumjaar met als hoogtepunt het grote concert op 6 juli” aldus Jan Vayne.

Binnenkort verschijnen er nieuwsbrieven waarin deze Commissie van Aanbeveling zichzelf presenteert en vertelt waarom zij onder indruk zijn van het koor en waarom u zeker naar het grote jubileumconcert moet gaan in het Kei-fit centrum in Gendringen. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen, dan kunt u zich inschrijven.

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt een bevestigingsmail.

Geplaatst in Jubileum 2013, Public.

Schrijf een bericht

Laat als eerste een berichtje achter!

Volgen?
wpDiscuz