Gastenboek

Schrijf een bericht

40 berichten op "Gastenboek"

Volgen?
Sorteren op:   nieuwste | oudste
Peter Ketelaar
Vandaag afscheid genomen in de St. Martinuskerk te Etten, van mijn buurman Harrie Willemsen. Met twee koren in de rug, werd de kerk meegenomen in een muzikaal eerbetoon aan een lid van formaat. Ruim 60 jaar lid van het Kerkkoor en pas gehuldigd, samen met broer Piet, voor zijn 70 jarig lidmaatschap bij het Ettens Mannenkoor. Nu is Boedy Imja altijd een indrukwekkend nummer, maar als het onverwachts van achteren je oorschelpen bereikt geeft dit een heel bijzondere lading. Zo heeft ook het O Tebi altijd een bijzondere lading, maar vandaag werd het echt alleen voor Harrie gezongen. Als vervolgens,… Lees verder »
Peter Ketelaar
Als lid van de regelingscommissie van het EMK ben ik bijna bij alle concerten aanwezig. Ieder concert op zich is altijd heel bijzonder. Bij ene concert springt het ene nummer eruit en bij het andere concert zorgt weer een ander nummer voor het welbekende kippenvel gevoel.Zoals het kerstconcert in nieuwdijk 2014 toen ik een compleet nieuw O,Tebi hoorde. het was alsof ik een compleet nieuw nummer hoorde. Zo was het ook afgelopen zaterdag 13 juni, Het concert met Berdien Stenberg in onze prachtige St.Martinuskerk. Ook dit concert was er weer één om bij te schrijven. Maar hoe mooi en afwisselend… Lees verder »
Rita Harmsen

Via deze weg wil ik u informeren dat mijn vader, Joep Harmsen, oudlid van het Ettens mannenkoor (in de zestiger jaren) op 4 april is overleden. De advertentie komt woensdag in de Gelderlander.

De herdenkingsdienst voorafgaand aan zijn crematie vindt plaats op vrijdag 10 april om 12.45 uur in de Van Baerzaal van Crematorium Slangenburg, Nutselaer 4 te Doetinchem.
Er is vooraf gelegenheid tot afscheid nemen van 12.15 tot 12.30 uur.
Joep houdt van mensen en gezelligheid; in zijn geest streven wij een kleurrijk samenzijn na.

U bent van harte uitgenodigd.
dochter Rita Harmsen
0651364453

Wat n prachtig koor zijn/ hebben jullie!
Ik heb genoten van het prachtige concert wat jullie maandag jl in Nieuw Dijk gaven en datis zwak uitgedrukt! Menig keer bezorgden jullie me een brok in mijn keel met de wondermooie zang en natuurlijk hoort daar lof voor allen bij.
Kom snel terug zou ik zeggen!
Prachtige kerstdagen en n mooi 2015 is wat ik jullie allen van harte wens.
Hartelijke kerstgroet,
Nel Beekman

M. Köster
Concert op uitnodiging van Harmonie Onderling Genoegen. Aandachtig heb ik geluisterd en vond het mooi. Jammer van de matige geluidsversterking. Armanda was in het Alleluja amper te horen. (ik zat overigens wel helemaal achteraan). Wat het EMK met O TEBI heeft gedaan weet ik niet, maar het klont zo fris alsof het nieuw was. Voor mij het hoogtepunt van de avond. Als het koor zingt is het prachtig, zingen de mannen piano pianissimo is het enorm indrukwekkend. Het klinkt helder, de tonen blijven strak en tekst verstaanbaar. Echt knap. Opvallend is dat bij het enige nederlandse nummer de tekst minder… Lees verder »