De Carmina Burana houdt het Ettens Mannenkoor bezig, dit jaar geen kerstconcert

Geen kerstconcertHet Ettens Mannenkoor is na de zomervakantie weer met veel enthousiasme gaan repeteren voor de uitvoering van het jubileumconcert van onze dirigenten, waarbij op 13 februari 2016 in Amphion de Carmina Burana en een voorprogramma zullen worden uitgevoerd. Dirigent Nick Moritz heeft een strak repetitieschema opgesteld vanaf de zomer tot de uitvoering. Tijdens de repetities wordt vaak ook onder leiding van dirigent en vocal coach Armanda ten Brink in kleinere groepen extra geoefend. Van de leden wordt verwacht dat zij thuis (of in de auto op weg naar het werk!) ook zelfstandig oefenen.

Het bestuur van het koor heeft in overleg met de dirigenten besloten dat er in verband met deze intensieve voorbereiding op dit jubileumconcert dit jaar geen kerstconcert voorbereid en uitgevoerd kan worden. We vinden dit jammer, maar ook omdat het jubileumconcert vrij vlak na de kerst gegeven wordt zagen we geen andere mogelijkheid.

We nodigen u van harte uit bij ons jubileumconcert op 13 februari 2016.