Even wat aandachtspunten.

Hier onder de link naar You Tube, waar Nick het over heeft gehad. Hier kunnen jullie het nummer “Hymm to the Fallen” zien.

Van de Reiscommissie.
Vorige week hebben we duidelijke uitleg ontvangen over de concertreis naar Praag. Dit is enthousiast ontvangen en er zijn al behoorlijk wat inschrijfformulieren ingeleverd.
Jullie kunnen volgende week het inschrijfformulier nog inleveren voor de concertreis naar Praag in 2019. Wanneer je geen inschrijfformulier hebt, kun je deze nog halen bij Titus Aaldering.
Zoals maandag besproken is kunnen jullie het inschrijfbedrag van € 75,00 per persoon overmaken op rekening NL64RABO0147373816 t.n.v. Ettens Mannenkoor aanbetaling koorreis Praag. Graag ook het mapnummer vermelden.

Contactmiddag 11 november 2018.
De feestcommissie is erg blij met het aantal aanmeldingen voor de contactmiddag op 11 november maar zij hopen dat er nog een paar bij komen.Volgende week maandag wordt jullie alsnog een laatste mogelijkheid geboden om het strookje, samen met gepast geld, in een gesloten enveloppe in te leveren.
Er worden dit jaar 10 jubilarissen gehuldigd. Het zou mooi zijn het aantal feestgangers van vorig jaar te evenaren of te overtreffen, want het programma is prachtig.
Ook zijn er nog enkele verrassingen. Dus wanneer je het nog niet hebt ingeleverd, doe het dan volgende week maandag, dit is de laatste kans. Je krijgt spijt wanneer je er niet bij bent geweest.

Geplaatst in Piano praat.