Fons Krabben koninklijk onderscheiden

Fons Krabben geëerd met een lintje.

De jubileumreceptie voor het 100-jarig bestaan van het Ettens Mannenkoor kreeg voor koorlid Fons Krabben zondag een extra feestelijk tintje. Terwijl hij op het podium als vanouds een solo ten beste gaf, werd hij overvallen door de binnenkomst van zijn voltallige familie in bijzijn van burgemeester Henk Heijman van de gemeente Oost Gelre.

Op voordracht van het Ettens Mannenkoor kreeg Fons Krabben door de burgemeester de Koninklijke onderscheiding “lid in de Orde van Oranje Nassau” opgespeld. Als gewaardeerd lid en trouw solist van het koor heeft Fons grote verdiensten voor het koor gehad. Hij deelde het podium met artiesten als Jan Vayne, Ernst-Daniel Smid en Anneliese Rothenberger en zong zijn solo´s van Canada tot Italië en van Duitsland tot in Engeland.

Verder zette Fons zich belangeloos in bij Dorpshuis ´t Kempken in zijn woonplaats Harreveld waar hij jarenlang de avondafsluiter was. In hetzelfde dorp zong hij ook menigmaal met parochiekoor St. Agatha op bijvoorbeeld rouw- en trouwdiensten. De aimabele vrijwilliger werd bij de uitreiking van het lintje luid toegejuicht en toegezongen door de vele aanwezigen.

Meer foto’s kunt u bekijken op de fotopagina

Zie tevens artikeltje in de Gelderlander

Schrijf een bericht

Laat als eerste een berichtje achter!

Volgen?
wpDiscuz