Jubilarissen in het zonnetje gezet

Ook dit jaar heeft het EMK jubilea te vieren.

Jubilarissen 2016

vlnr bovenste rij: Jos ter Steeg (25jr), Frits Kruisselbrink (40jr), Jan Wanders (25jr) Onderste rij: Tonny Slutter (50jr) en Bennie Slutter (50jr)

Als eerste noemen wij Jan Wanders, hij is 25 jaar lid van ons Ettens Mannenkoor, zingt bij de 1e tenoren en is vaak aanwezig. Dat moet ook wel want hij is vaak als eerste ter plekke met zijn collega-podiumbouwers om ons koor mooi te presenteren. Jan bedankt voor al jouw inzet!

Er is nog een 25-jarige jubilaris in deze groep, dat is Jos ter Steeg. Een heel actieve zanger, 2e bas, nu secretaris in de Club van Honderd en in het verleden secretaris in het bestuur van het EMK. Zelfs zijn vrouw Anneke is vroeger ingezet als ladyspeaker. Jos heeft 2 zoons die belangstelling voor het EMK hebben, misschien wordt dat nog wel wat. Jos, dankjewel voor jou werk voor het koor.

Frits Kruisselbrink is al 40 jaar lid van het EMK, als 2e tenor. Frits is altijd positief kritisch wat ik erg waardeer, want hij wil altijd het koor op zijn best hebben en dat is goed. Frits is in het verleden bestuurslid geweest als penningmeester. Frits dankjewel voor jouw bijdrage.

Tja, Tonny Slutter, dit jaar al 50 jaar bij onze club. Lid van een zeer actieve zangers familie die samen al ruim 200 jaar werkt aan het EMK! Tonny zingt bij de baritons, heeft zich met de laatste Carmina Burana die hij na tig keer uitvoering verafschuwd héél stevig ingezet. Toon was secretaris bij de eerste Canada-reis en dat was echt hard werk in die tijd zonder internet! De tentoonstelling 100 jaar EMK kwam mede door zijn toedoen tot stand in 2013, hij is map-inlegger en podiumbouwer. Daar bovenop is hij mijn kritische waakhond op processen in het koor. Tonny, dankjewel voor alles!

Bennie Slutter is 50 jaar lang betrokken bij het EMK al zingt hij niet. Tijdens een groot concert in de markthal in Doetinchem werd hij lang geleden gevraagd als lid van de Regelingscommissie, en hij is daar nooit mee gestopt! Nog steeds is hij de contactpersoon van de Regelingscommissie die plaatsen wijst – kaarten verkoopt- allerlei hulp biedt tijdens concerten die we geven met ons koor. En als hij niet in de concertzaal is dan begeleidt hij het verkeer van de bezoekers buiten. Bennie was al lid van Verdienste bij ons, dus een super betrokken man bij onze club. Bennie hartstikke bedankt voor al jouw hulp aan het Ettens Mannenkoor!

Allen van harte gefeliciteerd.

Schrijf een bericht

Laat als eerste een berichtje achter!

Volgen?
wpDiscuz