Jubileumjaar vordert

Sponsorzuil

Al maanden is het Ettens Mannenkoor druk met haar jubileumjaar.

De honderdste verjaardag gaat een spetterend jaar worden met als voorlopig hoogtepunt het grote jubileumconcert op 6 juli met Guido’s Orchestra. Dit project is uniek voor Nederland!

De ambitieuze plannen van het koor kosten geld. Veel geld! Daarvoor heeft het koor in de afgelopen vijf jaar al diverse acties gehouden en hebben de leden zelf gespaard, zodat er voor aanvang van het jubileumjaar een bedrag gereserveerd is.

Dit vormt de basis om enthousiast de gekozen weg te volgen.

Al maanden is de sponsorcommissie druk met het werven van sponsors. Aan geïnteresseerden wordt een aantrekkelijk en divers sponsorpakket aangeboden.

Het bedrijfsleven in de wijde omgeving onderkent de kwaliteit van het aanbod en de kansen die het Ettens Mannenkoor hen biedt. Dit blijkt wel uit de geweldige respons tot nu toe.

Een onderdeel van het jubileumproject is een enorme sponsorzuil. Deze komt te staan bij het kruispunt Slingerparallel / Zeddamseweg in Etten.

Hebt u ook interesse om uw bedrijf op een unieke manier te presenteren in combinatie met geweldige evenementen om van te genieten, zelf of met relaties (als sponsor deel te nemen aan het 100 jarig jubileum van het Ettens Mannenkoor)? Neemt u dan contact op met
Rudy Wieskamp  email: r.wieskamp8@gmail.com

NB. Vol = Vol.

[facebook_like_button]

Geplaatst in Jubileum 2013, Public.

Schrijf een bericht

Laat als eerste een berichtje achter!

Volgen?
wpDiscuz