Kerststerren gezocht

Kerststemmen stralen: kerstconcert Con Brio en Ettens Mannenkoor

Vrouwenkoor Con Brio en het Ettens Mannenkoor gaan samen een sfeervol kerstconcert geven op zaterdag 17 december in de St. Martinuskerk in Etten. Na het schitterende gezamenlijke Carmina Burana-concert voor een uitverkocht Amphion op 13 februari is dit het tweede gezamenlijk project in 2016.

Het wordt een gedenkwaardig concert met prachtig nieuw gezamenlijk repertoire, onder andere het zo sfeervol en ingetogen Christmas Lullaby van John Rutter en Joy to the World. Aan het eind van het concert zingen de koren samen met het publiek Feliz Navidad.

Kerstmis

Kerststerren gezocht

De twee koren willen zangers (vrouwen en mannen) uitnodigen om samen met hen de hier boven genoemde nummers in te studeren en tijdens het concert op 17 december mee te zingen. Mensen die altijd al in een koor hebben willen zingen en ook mensen die daarvoor een beetje huiverig zijn krijgen professionele begeleiding, beginnende zangtraining, een maatje in het koor en supergezellige oefenavonden. Als start van dit project is er een gezamenlijke oefendag op 29 oktober in de repetitieruimte van de koren, Café-Zaal Köster in Etten. Vanaf deze dag tot het concert kunnen de gastzangers de wekelijkse repetitieavonden bijwonen, op woensdag voor de vrouwen en op maandag voor de mannen.

The proof of the pudding is in the eating

Proef de Ettense koren, dan pas weet je hoe leuk het is! Als je mee wil doen of als je meer informatie wilt dan kan je contact opnemen met via conbrioetten@gmail.com of info@ettensmannenkoor.nl