Super Jubileum Loterij

Waarom meedoen met Super Jubileum loterij?
Het Ettens Mannenkoor heeft een fantastisch aanbod voor U!!!
Wij wensen U hierbij veel geluk.

• U heeft nog nooit zoveel kans hebt gehad om 6 maanden lang elke maand een hoofdprijs te winnen.

download inschrijfformulier loterij

• De hoofdprijs is altijd iets dat iedereen graag eens zou willen hebben.
  • Dit is voor U een uitgelezen kans om Uw betrokkenheid met het Ettens Mannenkoor te tonen.
  • Door mee te doen ondersteunt U ook een plaatselijke vereniging.
  • Als u de prijs wint, wint een ander ´m niet!

Hoeveel kans maakt U op twee elektrisch fietsen? => méér dan 1 op 16 dus!
Wij hebben maar een beperkt aantal loten, 1000 stuks, beschikbaar. De notaris trekt elke maand gedurende 6 maanden lang 10 prijzen per maand. U dingt dus per lot mee naar 61 prijzen in totaal, want als extra wordt de hoofdprijs getrokken. Elke maand gaan er hoofdprijzen uit, waaronder een vakantiereis, flat screen(s), DVD- en CD-speler, kofferset, espresso-apparaat, ballonvaart, etc.

De hoofdprijzen zijn: twee gloednieuwe elektrische fietsen, welke mede mogelijk gemaakt is door Rijwielhandel Frazer uit Ulft en een verblijf van een weekend of midweek in een huisje op Landal Stroombroek geschonken door Jan en Elly Arendsen. Deze hoofdprijzen wordt op 16 december 2013 getrokken. Misschien wint u deze wel?

Wat gebeurt er met de opbrengst?
De netto-opbrengst wordt besteed aan het 100-jarig Jubileum van het Ettens Mannenkoor. Daarvoor koopt/huurt het Ettens Mannenkoor kleding, podium, lichteffecten en videowalls en geeft het koor twee formidabele concerten.

Wat kosten de loten?
De loten kosten € 25,- per lot. Betaling gaat via automatische incasso. Deze wordt afgeschreven in de maanden mei of juni.

Wanneer zijn de trekkingen?
De trekkingen vinden plaats op:
12 juli 2013, 9 augustus 2013, 13 september 2013, 4 oktober 2013, 8 november 2013 en 2 trekkingen op 16 december 2013, dit is tevens de Grand Finale van de Super Jubileum Loterij. De trekking geschiedt onder toeziend oog van notaris Hendriks.

Hoe kom ik aan loten?
De loten zijn via een bestelformulier te bestellen.

Het  kunt u hieronder downloaden:

Wacht niet te lang met het bestellen van de loten want: OP = OP!

Klik hier om naar het reglement van deze loterij te gaan.