Reglement Loterij

Reglement Superjubileum Verloting “100 jaar EMK” 1913 – 2013

• Aan het Ettens Mannenkoor is goedkeuring verleend door de Minister van Justitie op 11 juli 2012 onder nummer 7197 voor het organiseren van een kansspel.
  • Door het kopen van één of meerdere loten, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden.
  • De oplage van het aantal loten bedraagt 1.000 stuks à € 25,00 (nominale waarde) per lot, te voldoen in 1 termijn.
  • De loten worden genummerd van 0001 t/m 1000. Er worden geen nieuwe loten bijgedrukt! Dus op = op.
  • Aan de tussentijdse trekkingen nemen slechts de lotenhouders deel, die aan hun betalingsverplichting tot en met de betreffende trekking hebben voldaan. Aan de laatste trekking nemen slechts de lotenhouders deel, die in het bezit zijn van een lot dat volledig is betaald.
  • Met één lot doet men mee aan alle trekkingen, ongeacht of er reeds een prijs is gewonnen.
  • Van de nominale waarde van de verkochte loten wordt ten minste 50% afgedragen.
  • De netto-opbrengst is volledig te besteden aan het 100-jarig jubileum van het Ettens Mannenkoor. Daarvoor koopt/huurt het Ettens Mannenkoor kleding, podium, lichteffecten en videowalls.
  • Het prijzenpakket van de loterij bestaat uit een superhoofdprijs van twee gloednieuwe elektrische fietsen van Gazelle en maandelijkse hoofdprijzen van o.a. een ballonvaart, flatscreens, kofferset, DVD-en CD-speler, espresso-apparaat, stofzuiger, keukenbenodigdheden, etc.
  • De te betalen kansspelbelasting komt voor rekening van het EMK.
  • De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld en zijn vrij van kansspelbelasting, deze zal door de organisatie worden betaald.
  • Aan het kansspel mogen geen personen deelnemen beneden de leeftijd van achttien jaar.
  • De 5 trekkingen op 12 juli, 9 augustus, 13 september, 4 oktober en 8 november 2013 zullen plaatsvinden op het notariskantoor Hendriks te Ulft. De 6e trekking en tevens de trekking van de hoofdprijs vindt plaats in zaal Köster te Etten op 16 december 2013 onder toeziend oog van de notaris.

Druk- en typfouten voorbehouden.

De loterijcommissie Theo Hansen

T: 0315 – 84 32 76, M: 06 – 20 09 08 14