pianoberichten 09-04-2018

• Als eerste: ons koorlid en webmaster, bestuurslid, 2e secretaris Harry Kobessen heeft zijn lidmaatschap aan het EMK opgezegd. We vinden het jammer dat hij dit besluit genomen heeft maar respecteren zijn beslissing.

vraag:

Ik kan als lid van de CvH 2 toegangskaarten tegen een gereduceerde prijs bestellen voor het lustrumconcert op 16-3-2019 Amphion met Concordia.

Is er al iets bekend hoe het EMK hier t.o.v. de partners van de leden mee omgaat en zo ja: wat is de prijs dan?

Wij (leden van de CvH) moeten voor 1 mei a.s. opgeven.

antwoord:

Wij hebben als bestuur besloten  dat we inderdaad korting willen verlenen aan de

zangers bij de aankoop van een toegangskaart 16-3-2019  voor hun partner.

Het is niet handig om bij voorbaat een kaart te verstrekken,

omdat het anders niet mogelijk is om met andere mensen samen te zitten –

wij zullen derhalve de zangers een korting aanbieden van € 4,50  op 1 toegangskaart die

ze zelf gekocht hebben,  welke dan de 1e of de 2e maandagavond na het concert overlegd moet worden en waarbij dan de € 4,50 wordt teruggegeven.

• CLUBKASCAMPAGNE RABOBANK     Geef je stem aan EMK en help je club, D O E N  aub!!
  • inschrijflijsten Huntenpop zijn aan jou gemaild, > geef je voorkeur op!! Graag zoveel mogelijk meedoen om EMK te helpen aan kasgeld.

Bedenk : Lid zijn van EMK is vrijwillig – maar niet vrijblijvend!

• Intekenlijsten Scheveningen liggen klaar op de tafels achterin, graag zsm inschrijven om te kunnen bepalen hoeveel bussen we moeten bestellen. Inschrijving sluit 30-04-2018.
  • Vergeten Stembanden aub van tafel meenemen, ook voor je buur / kennis.
  • Henk Ruesink bedankt namens de Molenstichting de deelnemers aan de herdenking van de Bevrijding in Etten, het klonk prachtig.
  • Oud nummer maar voor nieuwere leden vers nummer Kolomyky is door Arnold in Capella gezet, Nick controleert het en geeft het vrij voor de website om te oefenen.
Geplaatst in Piano praat.