pianoberichten van 14 mei.

• Bennie Mulder komt voorlopig niet op de repetitie vanwege een rol in een toneelstuk in Varsselder.
  • Jan Veldhorst stopt na 35 jaar als kledingverzorger voor EMK. Alle bestellingen worden afgewerkt, 2 juli is zijn laatste dag.
  • Een logopediste komt bij EMK langs om te kijken hoe wij zingen en of zij ons tips voor verbetering kan geven.
  • Serenade 50 jaar camping Slootermeer; wij bieden een vlag aan Herman en Jos aan.
  • Kerst 2018 zingen we Filmconcert in Emmerich, we zoeken nog een andere locatie om Kerst in Dld. te zingen.
  • Zonen- en gastendag EMK willen we 2 x per jaar organiseren, met meer tam-tam dan de laatste keer.
  • 2018 GROTE PLANNEN, houden we nog even stil maar het wordt iets waar allen aan mee kunnen werken.
  • Bestuur is bezig alle groepen diensten in een organogram te verwerken voor de helderheid van wie doet wat.
  • Muziekstukken Rythm of Life, Conquest of Paradise en Exodus Song zijn aan HOG gegeven om met Steenoven samen met EMK te kunnen doen.
  • Igno Helmes is in het ziekenhuis opgenomen.
  • Volgende week, tweede Pinksterdag, is er geen repetitie.
  • Toneelvereniging Etten bestaat 100 jaar en geeft mooie voorstellingen in het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni.

HUISWERK

145 Kolomyky tekst oefenen, kennen over 2 weken.
620 Baba Yetu film kijken en meezingen.

We hebben ook
621 Sirtaki lied,
610 Dry your tears Africa,
617 Rajske Strune,
618 Chouba Wasi en
602 Homeward bound in de repetitie geoefend.

Als je op hetzelfde niveau wilt komen als de zangers die geoefend hebben weet je waar je aandacht aan kunt geven.
Zie daarvoor ook de lijsten van werken die we willen uitvoeren binnenkort.

Geplaatst in Piano praat.