Proms Musica in Blue concert Winterswijk

Ettens Mannenkoor en fanfare Crescendo Ratum in groot Proms concert in Winterswijk.

Op 10 mei treedt het Ettens Mannenkoor onder leiding van Nick Moritz samen met fanfare Crescendo Ratum onder leiding van Erik Kluin op in een groot Proms concert in De Storm in Winterswijk onder de naam “Musica in Blue”. Samen hebben zij een bijzonder afwisselende muzikale avond samengesteld waarbij in verschillende opstellingen wordt gespeeld en gezongen. Zowel het Lego-orkest als het groot orkest van Crescendo laten van zich horen. De avond wordt een feest van herkenning met melodieën als Conquest of Paradise, Amazing Grace, Rood van Marco Borsato en een medley van Andrew Lloyd Webber. Hoogtepunten zullen ongetwijfeld de nummers zijn die het koor samen met het orkest ten gehore zal brengen, waaronder de Battle Hymn of the Republic, The Exodus Song en Kalinka. Ook de sopraan Armanda ten Brink zal optreden met het koor en orkest, waarbij onder andere liederen als Vivere en Ameno gezongen zullen worden.

Met het “Musica in Blue”-concert hopen het Ettens Mannekoor en fanfare Crescendo een groot publiek op een prachtige muzikale avond te kunnen trakteren.