Repetitie op zaterdag “Kerststemmen stralen”

Gastzangers en zangers van Con Brio en Ettens Mannenkoor tijdens  het inzingen bij Köster met dirigenten Nick Moritz en Armanda ten Brink (zoals vaak bij het inzingen staand op een stoel om ook de achterste rij te kunnen zien). Foto: Sjon Slutter

Gastzangers en zangers van Con Brio en Ettens Mannenkoor tijdens het inzingen bij Köster met dirigenten Nick Moritz en Armanda ten Brink (zoals vaak bij het inzingen staand op een stoel om ook de achterste rij te kunnen zien). Foto: Sjon Slutter

Vrouwenkoor Con Brio en het Ettens Mannenkoor hielden 29 oktober een oefendag met respectievelijk 23 en 11 gastzangers. Na de ontvangst en eerste kennismaking met de gastzangers werd er gezamenlijk ingezongen bij Köster en daarna gingen de vrouwen naar het Klooster en werden in twee groepen Christmas Lullaby van John Rutter, Joy to the World en Feliz Navidad ingeoefend. Het doel is om deze drie liederen samen met de gastzangers op 17 december tijdens het kerstconcert in de St. Martinuskerk in Etten ten gehore te brengen. In de pauze was er een gezamenlijke lunch en deze zeer succesvolle dag werd ook gezamenlijk afgesloten met het oefenen en samen zingen van deze drie liederen.