Steenoven Concert 2015

Bij het jaarlijkse Steenovenconcert (Oude IJsselweg 26 in Etten) op 6 juli, traditioneel de sluiting van het seizoen, gaat het Ettens Mannenkoor ‘back to basic’, waarbij het koor de invulling van de avond volledig zelf zal verzorgen.

Steenoven Concert 2014

We luiden de vakantie in met een concert zoals men dat van ons gewend is. Een luchtig, gezellig en avondvullend programma van oude klassiekers en nieuw repertoire met een blik naar de toekomst. Deze toekomst is het jubileumconcert van de dirigenten Nick Moritz en Armanda ten Brink, de Carmina Burana op 13 februari 2016.
Na dit concert nemen we “rust” qua concerten om ons volledig te kunnen voorbereiden op dit prachtige muziekstuk en nieuwe werken.

Poster Steenoven Concert 2015Het bijzondere aan dit concert is de ongedwongen sfeer en de unieke locatie waar dit concert gegeven wordt. Voor het zeventiende jaar wordt de loods van de voormalige steenfabriek “De IJssel” omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Tussen twee campings en met een zomers repertoire heeft dit concert alle nodige ingrediënten in zich om volop in vakantiestemming te komen.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Een vrije gift wordt van harte aanbevolen. Deze vrije giften helpen mee om dit concert in stand te houden. Het wordt nu voor de zeventiende keer wordt gehouden (de opeenvolgende reeks werd alleen op 6 juli 2013 onderbroken door een groots jubileumconcert met Guido´s Orchestra ter viering van het honderd jarig bestaan) en is inmiddels in de streek een klassieker geworden.