Steenoven Concert 2017

Het jaarlijkse Steenovenconcert (Oude IJsselweg 28 in Etten) als afsluiting van het zangseizoen zal het Ettens Mannenkoor onder leiding van Nick Moritz dit jaar geven op maandag 3 juli.

De vakantie wordt ingeluid met een concert zoals men dat van het koor gewend is. Een luchtig, gezellig en avondvullend programma van oude klassiekers en nieuw repertoire. Het bijzondere aan dit concert is de ongedwongen sfeer en de unieke locatie waar het gegeven wordt. Voor het achttiende jaar wordt de loods van de voormalige steenfabriek “De IJssel” omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Tussen twee campings en met een zomers repertoire heeft dit concert alle nodige ingrediënten in zich om volop in vakantiestemming te komen.

Het belooft net als vorige jaren weer een spetterend concert te worden met een grote opkomst. Vorig jaar waren er ongeveer 900 bezoekers.

De toegang is gratis, een vrije gift ter bestrijding van de kosten wordt aan het eind erg op prijs gesteld. Deze vrije giften helpen mee om dit concert in stand te houden.

Bekijk ook:
> Poster Steenoven Concert 2017