AANKONDIGING STEENOVENCONCERT 2 juli 2018

Steenovenconcert Ettens Mannenkoor op maandagavond 2 juli

Het jaarlijkse Steenovenconcert (Oude IJsselweg 28 in Etten) als afsluiting van het zangseizoen zal het Ettens Mannenkoor, onder leiding van Nick Moritz,
samen met Harmonie Onderling Genoegen, onder leiding van Gerjo Seesink, dit jaar geven op maandag 2 juli vanaf 20.00 uur. Armanda ten Brink zal optreden als solist en pianist.

Steenovenconcert 2015

De vakantie wordt ingeluid met een concert zoals men dat van het koor gewend is. Een luchtig, gezellig en avondvullend programma van oude klassiekers en nieuw repertoire.
Het bijzondere aan dit concert is de ongedwongen sfeer en de unieke locatie waar het gegeven wordt. Voor het 20e jaar wordt de loods van de voormalige steenfabriek “De IJssel”
omgetoverd tot een bijzondere concertlocatie. Tussen twee campings en met een zomers repertoire heeft dit concert alle nodige ingrediënten in zich om volop in vakantiestemming te komen.

Het belooft net als vorige jaren weer een spetterend concert te worden met een grote opkomst. Vorig jaar waren er ongeveer 900 bezoekers.

De toegang is gratis, een vrije gift ter bestrijding van de kosten wordt aan het eind erg op prijs gesteld. Deze vrije giften helpen mee om dit concert in stand te houden.

Hieronder volgt een foto-impressie van het gezamenlijk oefenen van Ettens Mannenkoor en Harmonie Onderling Genoegen op 18 juni in zaal Köster in Etten.

We hopen dat u veel plezier zult beleven bij ons Steenovenconcert 2018. Wij gaan er weer, zoals altijd, enthousiast tegenaan.