Steenovenconcert 2016

Het jaarlijkse Steenovenconcert zal het EMK dit jaar samen geven met popkoor U-unique uit Azewijn.

De vakantie wordt ingeluid met een concert zoals men dat van het koor gewend is. Een luchtig, gezellig en avondvullend programma van oude klassiekers en nieuw repertoire. Het bijzondere aan dit concert is de ongedwongen sfeer en de unieke locatie waar het gegeven wordt. Voor het achttiende jaar wordt de loods van de voormalige steenfabriek “De IJssel” omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Tussen twee campings en met een zomers repertoire heeft dit concert alle nodige ingrediënten in zich om volop in vakantiestemming te komen.

Het belooft een spetterend concert te worden.

De toegang is gratis, een vrije gift ter bestrijding van de kosten wordt erg op prijs gesteld. Deze vrije giften helpen mee om dit concert in stand te houden.

Wanneer: Maandag 4 juli
Waar: Loods van voormalige steenfabriek de IJssel
Oude IJsselweg 28, Etten (Gld)
Steenovenconcert 2015