Terugblik op het najaarsconcert in het Amphion

Moiren

“Een blik naar 100jaar” 28 oktober Amphion Doetinchem.
Samen met Moiren heeft het Ettens Mannenkoor een bijzonder mooi concert gegeven. Hiermee blijkt maar weer dat we ook in het Amphion goed kunnen presteren, het Amphion concert van 2010 is volledig gerevancheerd.

Reactie van Moiren:
We hebben genoten van het concert in alle facetten. Er is overduidelijk in het geheel heel veel aandacht aan besteed en dat geeft een prachtig volwaardig plaatje en luisterplezier voor het publiek, lijkt ons. Fijn dat de reacties zo positief zijn; ik werd bij vertrek in de parkeergarage ook nog aangeklampt door lieve mensen die nog enorm aan het nagenieten zeiden te zijn (en spontaan opperden dat we er hopelijk bij het volgende concert ook bij zou zijn; …nou ja, wie weet..!)

We zijn benieuwd naar uw reactie.

Schrijf een bericht

1 bericht op "Terugblik op het najaarsconcert in het Amphion"

Volgen?
Sorteren op:   nieuwste | oudste