Poster Try-out Concert Varsselder Veldhunten

Try-out Concert Varsselder

Als u niet kunt wachten tot de uitvoering van de Carmina Burana op 13 februari in Amphion, dan kunt u op vrijdagavond 27 november een try-out concert bijwonen in ’t Dorpshuus in Varsselder.

De inhoud van dit concert zal bestaan uit delen van de Carmina Burana en het voorconcert daarvan. Ondanks het ontbreken van het orkest en de andere deelnemende koren zal dit concert toch een goede indruk geven van inhoud van het grote concert op 13 februari volgend jaar in Amphion. Voor het koor is dit een mooie gelegenheid om bepaalde liederen na een periode van repeteren voor het eerst voor publiek te zingen. Als bezoeker van dit concert krijgt u een idee hoe het concert in Amphion uiteindelijk gaat klinken.

Het concert zal plaatsvinden in een ontspannen sfeer. Dirigent Nick Moritz zal steeds een toelichting geven op de uit te voeren liederen. Sopraan Armanda ten Brink zal optreden als solist en pianist.

’t Dorpshuus is natuurlijk niet zo groot als Amphion, dus het aantal kaarten dat beschikbaar is voor deze avond is beperkt. Vrijwilligers zullen in Varsselder de zaal ombouwen tot een prachtige concertzaal.

Vrijdag 27 november 20.00-22.00 uur.
Zaal open 19.30 uur.
Prijs toegangskaart € 7.50 inclusief een koffie/thee en consumptiemunt
’t Dorpshuus, Hoofdstraat 29A, 7076 AG Varsselder Veldhunten

Voorverkoopadressen:

• ’t Dorpshuus Varsselder-Veldhunten
  • Café-Zaal Köster Etten
  • Bakkerij Ebbers
  • Ziet Moar’s Tabak Terborg

en natuurlijk ook via de website: