Veel werk verricht

Ons jubileum jaar krijgt vorm. Na de fantastische aftrap op 6 januari maken we ons op voor het volgende evenement.
Gisterenavond, dinsdag 19 februari, hebben alle acht commissies samen met het bestuur bij gepraat. Indrukwekkend hoeveel werk er verzet is. Fijn om te horen dat er met plezier wordt gewerkt. Dit geeft vertrouwen. Het 100Years 100Voices concert staat goed in de steigers. De PR machine draait op volle toeren en met de sponsoring worden goede resultaten geboekt. De expositie commissie heeft inmiddels zoveel materiaal dat men Werk in uitvoering moet kiezen. De feestcommissie heeft 6 januari laten zien wat ze kan en maakt zich nu op voor 16 november, ons “feest” weekend. De boek commissie heeft -ondanks dat in de commissie enkel schrijvers zitten en geen verkopers- toch de verkoop van het boek op zich genomen. De loterij is druk doende de laatste prijzen voor de jubileum loterij binnen te halen en de kaartverkoop voor het 100Years 100Voices concert¬†loopt gestaag door. Heeft u nog geen kaart, dan zou ik hem zeker bestellen, voordat het uitverkocht is. Vol = vol. Tot slot legt de PR Commissie de laatste hand aan de nieuwsbrief die eind februari uitkomt. Hiervoor inschrijven is zeker een aanrader, want zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws in het jubilieum jaar van het Ettens Mannenkoor. Naast nieuws items vertellen ook diverse oud bestuursleden en commissieleden over hun ervaringen met jubilea en komen de leden van de Commissie van Aanbeveling uitgebreid aan het woord.

Schrijf een bericht

Laat als eerste een berichtje achter!

Volgen?
wpDiscuz