Voorzitter Roel Samplonius neemt afscheid van zijn Club van Honderd

Zondag, 15 december, heeft Roel Samplonius afscheid genomen van zijn Club van Honderd. Na afloop van een sfeervol kerstconcert in de Ettense H. Martinus kerk te Etten heeft Roel,  na ruim 13 jaar voorzitterschap, het stokje overgedragen aan Niels Berendsen. Best wel een emotioneel moment.

Voorzitter Roel Samplonius (links op de foto) draagt het stokje over aan Niels Berendsen.

De Club van Honderd is zeer waardevol voor het Ettens Mannenkoor. Naast financiële ondersteuning heeft ze – in dit jubileumjaar – het complete koor in een nieuwe outfit gestoken, het Cv100 kostuum. De naamgeving van het kostuum is een bewuste keuze!

We zijn de Club van Honderd zeer erkentelijk voor hetgeen ze voor het koor doet, namens het koor past hier een groot DANK U WEL.

Roel heeft binnen het Ettens Mannenkoor een respectabele staat van dienst. Nu doet hij een stapje terug en stopt als voorzitter van de Club van Honderd.  Roel bedankt voor al die jaren dat je voorzitter was van deze mooie club.

pict0970

Geplaatst in Cv100.