Kadootje van de Club van Honderd

De Club van Honderd besteedt de financiële bijdragen aan zaken die de kwaliteit van concerten bevordert, zowel qua zang als qua uitstraling. Zo zijn in het verleden onder meer kleding tot complete kostuums toe en het concertpodium door de Club van Honderd aangeboden, maar wordt ook een bijdrage geleverd aan speciale scholingsprojecten en de kosten voor de vocal coach.

Het Ettens Mannenkoor is zuinig op haar piano maar ook op de ” jongens” die met de piano moeten “sjouwen”. Door het vele transport en de gebrekkige transport kar komt dit helaas de kwaliteit van de piano niet ten goede en is het een aanslag voor de rug van de pianosjouwers. Reden genoeg voor de Club van Honderd om het koor een nieuwe transport kar aan te bieden.

Daarnaast heeft al menig bezoeker van concerten van het Ettens Mannenkoor “ervaren” dat Armanda zeer fanatiek tekeer gaat achter de piano. Dit heeft ertoe geleid dat de pianokruk niet meer in hoogte verstelbaar is. Tijd voor een nieuwe!

Armanda en André druk met het uitpakken van het kadootje

Ja ja van dit nieuwe pianokrukje kun je de hoogte wel verstellen

Armanda op het nieuwe piano krukje

Armanda op het nieuwe piano krukje

Club van Honderd hartelijk dank voor de pianokruk en het transport karretje.

Geplaatst in Cv100.