20e STEENOVENCONCERT 2 JULI 2018

Het twintigste Steenovenconcert ligt al weer achter ons en wat was het weer een feest. Publiek en zangers hebben genoten van een heerlijk avondje in de Steenovenhal,
al twintig jaar lang het decor van dit concert. Ook dit jaar weer hadden Nick en Armanda een prachtige mix van oude en nieuwe nummers samengesteld,
dat als geheel een mooi beeld gaf van het repertoire van het koor.
Zo werd er, samen met Harmonie Onderling Genoegen, een prachtige avond van gemaakt voor het ongeveer 850 man/vrouw tellende publiek.

foto’s Nicole Bolder

Voor de pauze werd met nummers als Can you feel the Love, Een voor allen, Exodus Song, Tiritomba, Siyahambe, Roling on the Ohio, Masithi Amen
en het Sirtaki lied https://www.facebook.com/ronald.pastoor.3/videos/924489864388454/UzpfSTM0MTcwNzE2NTkzOTY0MDoxNTMwMDg2NjIzNzY4MzQ5/
de boel al lekker opgewarmd. Dit vooral door het prachtige dansje van onze vier sirtaki artiesten. Een koel drankje was in de pauze dan ook erg welkom.

Na de pauze ging het verder met Radetzky mars, Matrozenkoor, Drunken Sailor, Conquest of Paradise, Rajske Strune, 
Homeward bound, https://www.facebook.com/ruud.warris/videos/1811514022267409/
Kolomiky, Rhythm of life met als afsluiter het Hallelujah.

Ook werd er nog een tweetal mensen in het zonnetje gezet. 


Als eerste AndrĂ© Slutter voor zijn inzet bij de organisatie van het Steenovenconcert vanaf de eerste tot aan dit 20e, zijn laatste.

Gonny Pastoor werd benoemd tot lid van verdienste voor het vele werk dat ze al jaren voor het EMK doet op allerlei gebied.

Vermeldenswaard is zeker dat Jan Veldhorst 35 jaar gezorgd heeft voor het feit dat wij steeds ‘strak in het pak’ optraden. Daarvoor hadden wij hem op vrijdag 29 juni al toegezongen.
Het is voor ons jammer dat hij nu met deze werkzaamheden stopt.

Zo kwam er een einde aan dit Steenovenconcert, dat zoals vanouds door Nick op een humoristische manier werd gepresenteerd.
Als ook jij hebt genoten van dit concert en het leuk vindt dat te laten weten, word je uitgenodigd te reageren via ons gastenboek.
Alvast bedankt.

 

Hieronder het fotoalbum
Klik op de eerste miniatuur en vervolgens steeds op de vergrote foto om door het album te bladeren. 
foto’s gemaakt door Nicole Bolder