Colofon

Redactie website

Het Ettens Mannenkoor

Domeinnaam
De domeinnaam ettensmannenkoor.nl is eigendom van het Ettens Mannenkoor te Etten.

Copyright
De inhoud van de pagina’s mag worden overgenomen en bewerkt voor niet-commercieel gebruik, zolang de bron van deze tekst vermeldt wordt. Foto’s en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.

Linken
Linken en verwijzen naar pagina’s van www.ettensmannenkoor.nl op internet is in beginsel toegestaan. De redactie van de website stelt het op prijs hiervan vooraf op de hoogte te worden gesteld.

U wilt een artikel geplaatst hebben op onze website
Voor het aanbieden van mogelijk te plaatsen artikelen/beeldmateriaal kunt u contact op nemen met de redactie. Voor (email) adressen zie onze contactpagina.

De redactie van  www.ettensmannenkoor.nl  behoudt zich ten alle tijden het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, de aangeboden informatie, teksten en andere materialen in te korten, aan te passen dan wel in het geheel niet te plaatsen. Aangeboden informatie, teksten, en andere materialen zonder naam en (e-mail)adres van de autheur en degelijke bronvermeding worden bijvoorbaat geweigerd.

Techniek achter deze website
Deze website is gebouwd met WordPress.
Naast wordpress maken wij gebruik van een aantal plug-ins.

Webmaster
Voor het melden van technische problemen, vragen rondom het gebruik van de website of meldingen en vragen van technische aard kunt u contact opnemen met de webmaster.

Suggesties
Heeft u opmerkingen of suggesties omtrent deze site? Laat het ons weten!

  Selecteer wie u een bericht wil sturen*

  Uw naam*

  Uw email*

  Onderwerp

  Uw bericht

  [c4wp_nocaptcha g-recaptcha-response]

  * verplichte velden