CORONA EN ‘VAN BEZETTING TOT VRIJHEID’

UITSTEL VAN BEZETTING TOT VRIJHEID

Het bestuur van het Ettens Mannenkoor heeft besloten, gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus om het driedaagse bevrijdingsspektakel ‘Van Bezetting tot Vrijheid’ te verschuiven naar vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021.

Alle deelnemende partijen in dit project hebben aangegeven volop begrip te hebben voor deze maatregel.
Iedereen is blij en enthousiast te horen dat het niet gaat om afstel maar om uitstel.

“Van Bezetting tot Vrijheid” is mede mogelijk gemaakt door de geweldige steun van vele, vele sponsoren uit de gehele regio.
Ook zij zullen benaderd worden over hoe nu verder.

Alle zang- en muziekverenigingen, toneelspelers, figuranten, re-enactmentgroepen en Keep Them Rolling waren al maanden in de weer voor dit bijzondere project. Decorbouwers legden de laatste hand aan ‘Hotel de Wereld’ en ga zo maar door. Alles ligt nu abrupt stil. Een bizarre situatie maar zoals Johan Cruijff al zei: “elk nadeel heb zijn voordeel”. Dat betekent dat het komende jaar intensief gebruikt gaat worden om alles nog beter te organiseren, repeteren en eventuele verbeteringen aan te brengen.

De Koninklijke Luchtmacht stond op het punt om de historische vluchten voor dit jaar in te plannen maar ook daar heeft het coronavirus roet in het eten gegooid. Er is gezien alle annuleringen geen planning gemaakt en ook deze beslissing wordt doorgeschoven naar 2021.

Het evenement was op alle drie de speeldagen al totaal uitverkocht en voor de bezitters van een toegangskaart geldt dat deze ook voor volgend jaar uiteraard geldig is voor de vrijdag, zaterdag en of zondagavond. Maandagavond 7 juni geldt als uitwijkavond voor bijvoorbeeld slecht weer.

Lees verder op: www.vanbezettingtotvrijheid.nl