RABO Club Support

Geachte zangers, medewerkers en supporters van het Ettens Mannenkoor,

Het Ettens Mannenkoor wil net als de afgelopen jaren mee doen aan Rabo ClubSupport. Dit jaar is er €150.000 beschikbaar om onder de deelnemende verenigingen en clubs te verdelen.

 In 2020 heeft de clubkascampagne €1.163,01 opgeleverd voor het EMK. Elke stem was dat jaar €5,10 waard. Er zijn 228 stemmen op het koor uitgebracht en we stonden daarmee ex aequo op de 17e plaats van 563 verenigingen. Dat jaar was er op deze manier in totaal €200.000 te verdelen. Gezien het aantal stemmen, het daarmee opgehaalde bedrag en de plaats die we daarmee innamen binnen de 563 deelnemende verenigingen kunnen we zeggen dat de Rabobank clubkascampagne 2020 voor het Ettens zeer succesvol is verlopen.

Leden van Rabobank Graafschap kunnen van 4 tot en met 24 oktober drie stemmen uitbrengen op drie verschillende verenigingen. Na afloop van de stemperiode wordt de €150.000 gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen (let op: dit is anders dan vorige jaren, toen kon je vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club!). Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. Meer informatie kun je vinden op rabo-clubsupport.nl/graafschap.

Het Ettens Mannenkoor organiseert elk jaar een gratis concert voor alle belangstellenden in de regio in de Steenoven in Etten. Gemiddeld komen daar 900 tot 1000 bezoekers. De kosten van dit gratis concert, onder andere bestaande uit de huur van stoelen en het zorgen voor aangepaste verlichting en een goede versterking, overstijgen de spontane bijdragen na afloop van het concert.

Het geld dat wij ophalen door mee te doen aan Rabo ClubSupport willen we gebruiken voor het bestrijden van de onkosten van dit gratis toegankelijke Steenovenconcert.

 Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen in de Rabo ClubSupport stemweken.

Dit kan alleen als je lid bent van Rabobank Graafschap. Bij een en/of rekening ben je beide lid en kan je beide stemmen! Via Rabo Internetbankieren kan je onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ opzoeken of je al lid bent.

Stemmen kan via Rabo Internetbankieren of de Rabo App.

 Help het Ettens Mannenkoor, jouw koor en probeer zoveel mogelijk stemmen te vergaren voor het koor tijdens de stemweken van 4 tot en met 24 oktober!

 Alvast heel erg bedankt!

 Het bestuur van het Ettens Mannenkoor

www.rabobank/clubsupport