concert Lichtenvoorde

 
 

Rainbowband en Ettens Mannenkoor bouwen een feestje op 14 oktober!

Op vrijdagavond 14 oktober om 19.30 uur geven de Rainbowband en het Ettens Mannenkoor een concert in de Bonifaciuskerk in Lichtenvoorde.
Een bijzondere samenwerking tussen twee geheel verschillende verenigingen. Deze twee verschillende werelden komen samen op vrijdagavond 14 oktober. De passie waarmee beide verenigingen hun hobby uitoefenen is geheel dezelfde en zal deze avond van het podium spatten! Deze passie komt ook naar voren tijdens het concert.
De Rainbowband en Ettens Mannenkoor zullen ook nummers samen uitvoeren.

De Rainbowband is een orkest dat bestaat uit ruim 40 leden met een verstandelijke handicap.
Het orkest is afkomstig uit Lichtenvoorde en staat onder leiding van dirigent Tonnie Weikamp met medebegeleiders Leo Nienhuis en Willy Engelbarts.
Het repertoire van de Rainbowband is zeer divers, klassieke walsjes en polka’s worden afgewisseld met populair Nederlandstalige nummers van onder andere
Frans Bauer, Nick & Simon, Frans Duijts en Paul Mc. Cartney.
Een ding is zeker: wat en waar de Rainbowband ook speelt, het is altijd één groot feest!

Ook het Ettens Mannenkoor, onder leiding van Nick Moritz en Armanda ten Brink, heeft een zeer divers repertoire en probeert ook steeds elk concert tot een feestje te maken voor publiek en deelnemers. Bij concerten van het Ettens Mannenkoor is het altijd de bedoeling het publiek optimaal te verwennen en met maximale verrassing in het programma voor de dag te komen. Ondanks het feit dat het koor bestaat uit amateurs wil het op professioneel niveau zingen. Het Ettens Mannenkoor is erg gelukkig met de professionele begeleiding door Nick Moritz en Armanda ten Brink. Met deze professionals stijgt de zangvaardigheid van onze zangers enorm en dat geeft een heel fijn gevoel bij de zangers én bij onze luisteraars.
En dat is nou net wat het koor wil bereiken: mensen raken.

Naast het sociale aspect, de gezelligheid samen, is zingen ook gezond!
Het actief houden van de hersenen is essentieel om gezond oud te worden. Blijf je hersenen uitdagen door nieuwe ervaringen op te zoeken en nieuwe vaardigheden te leren.
Op deze manier blijf je jong van geest.

Om het vastroesten van de hersenen te voorkomen, wordt aangeraden om te blijven ontdekken. Als je niks nieuws meer te ontdekken hebt in het leven, wat doe je dan eigenlijk nog?

Dit is dan ook een uitnodiging om op maandagavond bij ons je hersenen te trainen en hopelijk nog lang en gezond te leven.
Zowel de Rainbowband als het Ettens Mannenkoor repeteren op maandagavond. Zie ook rainbowband.nl en ettensmannenkoor.nl

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 14 oktober om 19.30 uur te komen kijken en luisteren naar dit spektakel in de Bonifatiuskerk.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via:  www.ettensmannenkoor.nl of via onze voorverkoopadressen,
Drogisterij Westerhof in Etten, Bakkerij Ebbers in Terborg, Kantoorboekhandel Meneer Kees in Lichtenvoorde en Foto Primeur in Lichtenvoorde.

De kaarten kosten €15.

 

Komt u ook? Graag tot ziens in Lichtenvoorde!