Kerstconcert Lichtenvoorde 2022

Kerstconcert Ettens Mannenkoor in de Sint Bonifatiuskerk

 

Het sierlijke decor van de oude Sint Bonifatiuskerk is dé plek bij uitstek om muziekliefhebbers uit de regio te laten genieten van het Ettens Mannenkoor onder leiding van Nick Moritz. Na het geweldige concert met de Rainbowband komt het koor wederom naar Lichtenvoorde. Deze keer voor een kerstconcert op vrijdagavond 16 december.

Bij concerten van het Ettens Mannenkoor is het altijd de bedoeling het publiek optimaal te verwennen en met maximale verrassing in het programma voor de dag te komen. Ondanks het feit dat het koor bestaat uit amateurs wil het op professioneel niveau zingen. Het Ettens Mannenkoor is erg gelukkig met de professionele begeleiding door Nick Moritz en Armanda ten Brink. Met deze professionals stijgt de zangvaardigheid van onze zangers enorm en dat geeft een heel fijn gevoel bij de zangers én bij onze luisteraars. En dat is nou net wat het koor wil bereiken: mensen raken.

 Sopraan Armanda ten Brink, geboren in Lichtenvoorde, is onlosmakelijk verbonden aan het koor. Armanda, geboren in Den Haag, opgegroeid in Lichtenvoorde en momenteel woonachtig zowel in Nederland als in Duitsland, zal vanzelfsprekend te horen zijn in dit concert. Ze heeft  een veelzijdige staat van dienst als zangeres/pianist/dirigent en vocal coach in binnen en buitenland opgebouwd. De hoge kwalitatieve combinatie van pianist, dirigent en zangeres in één persoon maakt haar een veelgevraagd gastdocente in stemvorming bij koren.

In de loop der jaren maakte zij succesvolle concertreizen met diverse solisten en koren naar onder andere Duitsland, Oostenrijk, Polen, Italië, Spanje, Engeland en Canada en sleepte op diverse festivals en concoursen prijzen in de wacht (onder andere Hannover en Verona). In Nederland is zij mede bekend vanwege de optredens met Berdien Stenberg, Eline Harbers, Claudia Patacca, Grzegorz Stachowiak, Palle Fuhr Jörgensen, Esther Pierweijer, Ernst-Daniël Smid, Marco Bakker, Ben Cramer, Jan Vayne, Thijs van Leer en Boh foi toch.

Het mag duidelijk zijn dat Armanda een uiterst veelzijdig talent is.

Daarnaast zullen een aantal solisten van het Ettens Mannenkoor te horen zijn in dit concert. Jonge mannen met een passie voor muziek en opgeleid door Armanda ten Brink.

De kerstconcerten van het Ettens Mannenkoor worden door liefhebbers al jaren goed bezocht. Het Ettens Mannenkoor heeft een zeer divers repertoire en probeert ook steeds elk concert tot een feestje te maken voor publiek en deelnemers. Een van de succesfactoren van een concert van het Ettens Mannenkoor is het met zorg samengestelde programma. Dirigent Nick Moritz zal u op geheel eigen wijze door het programma leiden. Zo worden de concerten van het Ettens Mannenkoor een compleet geheel en komt u ontspannen in de sfeer van de nummers. Wie weet zit er wel een nummer van vroeger bij en komen mooie herinneringen naar boven.

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdag 16 december om 20.00 uur te komen kijken en luisteren naar een sfeervol kerstconcert in de Bonifatiuskerk.

 

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.ettensmannenkoor.nl

Drogisterij Westerhof in Etten
Bakkerij Ebbers in Terborg
Kantoorboekhandel Meneer Kees in Lichtenvoorde
Foto Primeur in Lichtenvoorde

De kaarten kosten €15.

 

Komt u ook? Graag tot ziens in Lichtenvoorde!