Gastenboek

Subscribe
Volgen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

43 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Dirk
7 oktober 2020 14:30

Hi Sebastiaan, zeker niet verkeerd!
online marketing doetinchem

Sebastiaan
4 juni 2020 08:49

Wat hebben jullie een mooie website.
Wat vindt u van mijn muziek?
http://www.youtube.com/sebastiaan233 (10 jaar on air)
Trekzak muziek en Shantykoor!

LIKEN – DELEN – GRATIS ABONNEE WORDEN?

Wim en Anja van Hamburg
17 februari 2019 12:52

Geachte heren en lieve dame, Een prachtig en indrukwekkend concert wat met overgave en overtuiging de zaal in werd gezongen. De stemcoach, steeds alert, fier zittend achter de piano, hield jullie goed in de gaten. Haar eigen stem klonk puur en oprecht, helder en vast en raakte je in het hart. Ondanks het kleine plekje dat nog beschikt was om te staan, was het niet minder groots. Bedankt Armanda!! De solisten uit het koor moesten eveneens inschikken om te kunnen performen maar zij verdienen ook een compliment. Het was top ! Het koor en haar dirigent zijn een eenheid die… Lees verder »

Peter Ketelaar
15 januari 2016 21:48

Vandaag afscheid genomen in de St. Martinuskerk te Etten, van mijn buurman Harrie Willemsen. Met twee koren in de rug, werd de kerk meegenomen in een muzikaal eerbetoon aan een lid van formaat. Ruim 60 jaar lid van het Kerkkoor en pas gehuldigd, samen met broer Piet, voor zijn 70 jarig lidmaatschap bij het Ettens Mannenkoor. Nu is Boedy Imja altijd een indrukwekkend nummer, maar als het onverwachts van achteren je oorschelpen bereikt geeft dit een heel bijzondere lading. Zo heeft ook het O Tebi altijd een bijzondere lading, maar vandaag werd het echt alleen voor Harrie gezongen. Als vervolgens,… Lees verder »

Peter Ketelaar
20 juni 2015 16:41

Als lid van de regelingscommissie van het EMK ben ik bijna bij alle concerten aanwezig. Ieder concert op zich is altijd heel bijzonder. Bij ene concert springt het ene nummer eruit en bij het andere concert zorgt weer een ander nummer voor het welbekende kippenvel gevoel.Zoals het kerstconcert in nieuwdijk 2014 toen ik een compleet nieuw O,Tebi hoorde. het was alsof ik een compleet nieuw nummer hoorde. Zo was het ook afgelopen zaterdag 13 juni, Het concert met Berdien Stenberg in onze prachtige St.Martinuskerk. Ook dit concert was er weer één om bij te schrijven. Maar hoe mooi en afwisselend… Lees verder »