Cultuurclub van het Jaar

We zijn genomineerd voor Club van het jaar!
Hiermee maken we kans op de titel in de gemeente Oude IJsselstreek, de provincie Gelderland en misschien wel de landelijke titel.
Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverengingen.
Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden.
Laten we het Ettens Mannenkoor in de schijnwerpers zetten en laten onze veerkracht zien.
Iedereen kan tot 24 mei op ons Ettens Mannenkoor stemmen via https://www.clubvanhetjaar.nl/-cultuurclub-oude-ijsselstreek.
De Gemeentewinnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen.
We hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar.
Dat moet ons toch lukken!
Als al die 900 tot 1000 mensen die naar ons gratis Steenovenconcert komen op ons stemmen zijn we al een heel eind!!
Deel dit bericht zoveel mogelijk om hiermee zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.