Passion Achterhoek

Datum / Tijd
maandag 6 apr 2020 - dinsdag 7 apr 2020
19:30 - 22:00


Online kaartverkoop vanaf 12 februari van start

LICHTENVOORDE – Vorig jaar was het evenement twee weken van te voren al compleet uitverkocht, de Passion Achterhoek. Naar aanleiding van de lovende kritieken die het evenement na afloop mocht ontvangen en de verwachte belangstelling breidt de organisatie dit jaar uit naar twee dagen. Op maandag 6 en dinsdag 7 april voert een keur aan toneelacteurs, muzikanten, prominenten en koren uit de Achterhoek opnieuw de Passion op met dit jaar als onderliggend thema ‘Jezus, een influencer met 2,2 miljard volgers’. Een eeuwenoud stuk in wel een heel eigentijds jasje.

De komende weken leest u in deze krant meer over dit bijzondere evenement waaraan The Voice Kids-winnares Laura van Kaam, De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp, tv-presentator Leo Fijen en Otwin van Dijk, burgemeester Oude IJsselstreek en het Ettens Mannenkoor, hun medewerking verlenen. Vanaf woensdag 12 februari gaat de online kaartverkoop van start. Op maandag 6 april wordt de ‘full version’ van de Achterhoek Passion opgevoerd, dat wil zeggen inclusief de fakkeltocht vanaf de Bonifatiuskerk naar de evenementlocatie in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Op dinsdag 7 april is er een uitvoering zonder fakkeltocht onder het motto ‘Laat de zon in je hart’. Deze avond is speciaal voor bewoners van zorginstellingen en mensen die vanwege beperkingen normaal gesproken niet naar een dergelijk evenement toe kunnen en hun verzorgers. Voor deze avond zijn er alleen tribuneplekken in de vrije verkoop beschikbaar.

Kaarten kosten 15 euro voor een plek in de zaal en 12,50 euro voor een tribuneplek en zijn vanaf woensdag de site en bij Foto Primeur op de Markt in Lichtenvoorde. Voor meer informatie en een sfeerimpressie van 2019 kijk op www.passionachterhoek.nl.

Tijdschema

18.00 uur Kerk open om bestelde kaarten af te halen en een kopje koffie te drinken

19.30 uur Start van de stille tocht “Passion Achterhoek” vanaf de H. Bonifatiuskerk te Lichtenvoorde aan de Rapenburgsestraat 23.

De stille tocht is ±600 meter door het centrum van Lichtenvoorde naar de Hamalandhal, Van der Meer de Walcherenstraat 3 Lichtenvoorde

20.00 uur Start voorstelling van de Passion (voor die mensen die niet met de stille tocht mee kunnen lopen is de zaal geopend vanaf 19.15 uur).

±22.00 uur einde voorstelling

 
 
 
Geplaatst in Public.