Leden

Sorry, u heeft niet voldoende rechten om deze pagina te bekijken.

Login

70
Schrijf een bericht

59 Comment threads
11 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste
Volgen?
Patrick van Ooijen

Beste mensen Middels deze mail wil ik melden dat mijn vrouw afgelopen dinsdag 29 januari 2019 is getroffen door een TIA gelukkig is ze inmiddels (zaterdag) al weer thuis en is ze goed behandeld in het ziekenhuis in Winterswijk, zoals het er nu naar uitziet heeft ze geen uitval van functies en voelt ze zich al weer een stuk beter, dus het is gelukkig allemaal goed gegaan. Ook wil ik melden dat ik het erg leuk vind en ben erg blij dat ik nu ook lid mag zijn van deze fantastische club laten we met z’n allen er een mooi… Lees verder »

frits kruisselbrink

Van de concertreis naar Canada heb ik een fotoboek gemaakt. De foto’s zijn te bekijken op de internet-link:
https://www.myalbum.com/album/P6u4P0CiGDxO .
28-01-2019

Wilma Geurts en Tonny Slutter

Zangersvrienden, 19-12-2017. Voor degenen die zaterdag 23-12-2017 met het gezamenlijk vervoer van de partners van de EMK-leden, de CvH-leden en overige belangstellenden meereizen naar de Gelre Dome voor de goede orde nog even het programma. 12.30 uur Uiterlijk aanwezig zijn op de parkeerplaats in Etten voor inchecken 13.00 “ Vertrek uit Etten ER WORDT NIET GEWACHT ALS U NOG NIET AANWEZIG BENT 13.45 “ Verwachte aankomst bij de Gelre Dome in Arnhem 14.30 “ Aanvang show 17.30 “ Einde show 18.15 “ Vertrek uit Arnhem 19.00 “ Verwachte aankomst in Etten. Graag zien wij u allen a.s. zaterdag en wellicht… Lees verder »

Wilma Geurts en Tonny Slutter

Vervoer naar Gelre Dome op 23-12-2017. LS., U bent jl. maandagavond nader geïnformeerd over het vervoer naar Gelre Dome. Er blijkt echter nog steeds onduidelijkheid te bestaan over het vervoer van de leden van de Club van Honderd, reden voor ons om dit nog even uiteen te zetten. Als u of uw echtgenote/partner lid van de CvH is maar geen kaarten via de CvH heeft besteld reist men mee via het EMK en dient men hiervoor de intekenlijst in te vullen. Verder brengen wij nog het volgende onder uw aandacht: a. Tot nu toe hebben we 97 aanmeldingen, waarvan 66… Lees verder »

Wilma Geurts en Tonny Slutter

Vervoer echtgenote/partner van EMK-leden.
Wij hebben gemerkt dat onze e-mail m.b.t. het vervoer naar Gelre Dome niet helemaal duidelijk is overgekomen.
Diverse leden waren in de veronderstelling dat de intekenlijsten ook voor de EMK-leden waren.
Dat is echter niet zo: de EMK-leden gaan (waarschijnlijk al eerder) met een speciale bus.
DE INTEKENLIJST IS DUS UITSLUITEND VOOR UW ECHTGENOTE/PARTNER.
Als u op de lijst hebt aangegeven gebruik te maken van gezamenlijk vervoer dan geldt dat dus voor uw echtgenote/partner.
Evt. wijzigingen graag aangeven op de lijst.
Wilma Geurts
Tonny Slutter