Terugblik op het najaarsconcert in het Amphion

Moiren

“Een blik naar 100jaar” 28 oktober Amphion Doetinchem.
Samen met Moiren heeft het Ettens Mannenkoor een bijzonder mooi concert gegeven. Hiermee blijkt maar weer dat we ook in het Amphion goed kunnen presteren, het Amphion concert van 2010 is volledig gerevancheerd.

Reactie van Moiren:
We hebben genoten van het concert in alle facetten. Er is overduidelijk in het geheel heel veel aandacht aan besteed en dat geeft een prachtig volwaardig plaatje en luisterplezier voor het publiek, lijkt ons. Fijn dat de reacties zo positief zijn; ik werd bij vertrek in de parkeergarage ook nog aangeklampt door lieve mensen die nog enorm aan het nagenieten zeiden te zijn (en spontaan opperden dat we er hopelijk bij het volgende concert ook bij zou zijn; …nou ja, wie weet..!)

We zijn benieuwd naar uw reactie.

 

Geplaatst in Public.
Subscribe
Volgen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ruud Tuijten
29 oktober 2012 12:05

De aanloop naar dit concert was spannend. Spannend omdat we voor onszelf de lat behoorlijk hoog hadden gelegd. Er was oud bekent repertoire maar ook nieuwe stukken. En dan samen met Erna Hemming. Een herhaling Amphion2008 wilden we absoluut niet nog een keer. Voor mezelf wist ik wel dat de stukken prachtig zouden zijn maar nu nog even de uitvoering. De laatste paar repetities gingen eigenlijk vlekkeloos wat het zelfvertrouwen goed deed. Op de dag van de uitvoering stonden “de neusjes” allemaal dezelfde kant op. Dat was meteen merkbaar. De peptalk van de dirigent was daarom een haast overbodige luxe.… Lees verder »