Veldhorst Herenmode houdt na 75 jaar op te bestaan

Beste leden van het Ettens Mannenkoor,

Vorige week ben ik op verzoek van Jan even bij Veldhorst Herenmode Terborg binnengelopen en hebben we bijgepraat.

Jan en MariaJan Veldhorst herenmode Terborg hebben besloten de winkel op 30 augustus definitief te sluiten, dan houdt 75 Jaar Veldhorst Herenmode op te bestaan.

Ik mag de koorleden uitnodigen om nog wat koopjes te scoren voordat de mooiste kleding verkocht en weg is. De winkel oogt al leeg, nu is er nog plm. 50 % vulling op de rekken, dus als je nog wat nodig hebt voor jezelf moet je er vlug bij zijn.

Zoals al eerder besproken; voor leden EMK verandeJan Veldhorstrt alleen dat er dan een afspraak gemaakt moet worden met Jan voor het passen en aanschaffen van koorkleding.

Jan en Maria hopen op die ene koper voor hun pand zodat ze naar een appartement kunnen verhuizen. Ook daarna kunnen wij gebruik maken van de service, alleen de locatie verandert.

Chrysto

Geplaatst in Piano praat.