Mini concert in De Pelkwijk

🎶 Trots op het Ettens Mannenkoor! 🎶

Vanavond hebben we een bijzonder moment ervaren bij zorgcentrum Azora Den Es in Varsseveld.

Eén van onze zangersvrienden heeft het moeilijk, omdat zijn lichaam hem in de steek laat. Maar zelfs in deze uitdagende tijden blijven we elkaar steunen en troost bieden. Want dat is waar vriendschap echt om draait.

Soms willen we iets zo graag, maar het lijkt gewoon niet te lukken, zelfs niet als we ons volledig inzetten. Dat is de realiteit die onze zangersvriend nu doormaakt. Maar zelfs in zijn strijd blijven wij aan zijn zijde staan, om hem, zijn familie en medebewoners te steunen en hem op te vrolijken met muziek.

Het is prachtig om te zien hoe muziek mensen kan verbinden en kracht kan geven, zelfs in de moeilijkste momenten van je leven. De kracht van muziek blijft bijzonder en ongeëvenaard.

We hebben voor en met hem gezongen, wetende dat sommige dingen buiten onze controle liggen. Maar juist in deze momenten kunnen we laten zien wat echte vriendschap betekent. En daarom zongen wij vanavond met heel ons hart bij zorgcentrum Den Es.

Dit is waar het Ettens Mannenkoor ook voor staat: samenzijn, schik maken, maar ook elkaar steunen en troosten door middel van muziek en er voor elkaar te zijn. 🎵