Vrijwilligers

Wat is een vereniging zonder vrijwilligers? Ook het Ettens Mannenkoor kan niet zonder vrijwilligers. Inderdaad, we zien hen als de steunpilaren van ons koor. Speciaal voor deze bijzondere mensen hebben we deze pagina in het leven geroepen. Graag willen wij de vrijwilligers aan u voorstellen.

Dames Promotieteam

Het Dames Promotieteam zet zich voortdurend in om het koor te ondersteunen. Dit gebeurt in de vorm van middelen voor het koor. Zo hebben ze het koor een aantal malen schitterende muziekstukken geschonken en wordt jaarlijks tijdens de contactmiddag het gebak door het dames promotieteam beschikbaar gesteld. Om dit te kunnen bekostigen ontplooien de dames diverse activiteiten. Zo zijn ze regelmatig te vinden op braderieen om o.a. hun handgemaakte halskettingen te verkopen. Ook tijdens de kermis in Etten verzorgen zij de garderobe.

CD verkoop

Zoals u kunt zien op ons CD overzicht, beschikt het Ettens Mannenkoor over een aantal schitterende CD’s. Tijdens concerten zijn er vaak een tweetal dames aanwezig om de CD’s te verkopen en verdere informatie over het Ettens Mannenkoor te verstrekken. Dit doen ze door weer en wind. Zelfs hartje winter tijdens kerstmarkten staan deze dames het Ettens Mannenkoor te promoten.

Podiumbouwers

Een professionele club podiumbouwers staat dag en nacht beschikbaar voor het koor om op diverse plaatsen een concertpodium te bouwen en te demonteren. Stelt u zich eens voor: u gaat naar een concert. Een aantal uren daarvoor waren deze mannen druk in de weer om het podium op te bouwen. U geniet van het concert terwijl de podiumbouwers hun stofjas hebben ingeruild voor het concert tenue. Na afloop van het concert gaat u lekker naar huis of u gaat nog even gezellig iets drinken. De podiumbouwers doen hun stofjas weer aan en beginnen met het demonteren van het podium.

Overigens onze beide podiums kunt u huren. Huur een podium.

Regelingscommisie

Tijdens concerten in Etten kunnen we ons gelukkig prijzen met een grote toestroom van publiek uit de hele regio. Het parkeren moet dan in goede banen geleid worden zodat iedereen een plekje heeft voor zijn auto en er moet voorkomen worden dat er verkeersopstoppingen en andere onveilige situaties plaatsvinden. De leden van de regelingscommissie zijn speciaal opgeleid om deze klus te klaren. Ook stellen ze zich beschikbaar voor de kaartverkoop tijdens onze concerten in Etten.

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars tijdens Steenovenconcert 2012

Redactie “De Stemband”

De redactieleden van ons clubblad “De Stemband” is continu bezig met het vergaren van nieuwsfeiten en andere redactionele stukken om aan de inhoud van dit clubblad toe te voegen. Daarnaast zijn zij druk in de weer met het benaderen van bedrijven om advertenties in “De Stemband” te plaatsen.

Map inleggers

Wat is het heerlijk om tijdens een concert de goede partituren op de juiste volgorde in je concertmap te hebben en om je repetitiemap altijd up to date te hebben. Regelmatig is er een team van vrijwilligers die haar vrije tijd opoffert om alle mappen op orde te brengen.

Overige vrijwilligers

Naast de commissies en teams die als vrijwilligers optreden, zijn er ook een behoorlijk aantal vrijwilligers die al dan niet incidenteel het koor ondersteunen met hun werkzaamheden. Het zijn er te veel om op te noemen. Denk aan de mensen die keer op keer zorg dragen voor de verspreiding van onze interne mededelingen, die plaatsnemen in een reiscommissie en een volledige concertreis organiseren. Wat dacht je van de mensen die volledig achter de schermen allerhande klussen voor het koor uitvoeren, die hun garagebox beschikbaar stellen voor de stalling van de aanhangers etc. etc.

Dankzij al deze vrijwilligers is het Ettens Mannenkoor geworden wat het is!

ALLE VRIJWILLIGERS BEDANKT !!!!