Club van 100

Help het EMK gezond te houden

Een gezond klinkend mannenkoor met meer dan honderd leden, dat wordt steeds zeldzamer in deze tijd. Het Ettens Mannenkoor is zo'n uitzondering. In 2013 werd het honderdjarig bestaan gevierd met activiteiten en concerten waar de vitaliteit van afspatte. Het succes is te danken aan inzet en enthousiasme van leden, bestuur, dirigent, vocal coach én trouwe supporters. Samen sterk geldt voor de zang en ook voor het support. De Club van Honderd bewijst die kracht al meer dan vijfendertig jaar. Leden van de Club van Honderd helpen gezamenlijk mee het EMK financieel gezond te houden. Daar doet het koor graag iets voor terug. Speciale aandacht bij een geselecteerd concert, viermaal jaarlijks het verenigingsblad 'de Stemband' en de kans om mee te gaan op concertreis met het koor. Zo kunnen leden van de Club van Honderd hun band met het koor op een bijzondere wijze versterken.

De Club van Honderd kent twee gangbare lidmaatschappen. Voor 50 euro beschikt u over twee kaarten (gratis of met korting) voor het speciale concert en voor 100 euro heeft u recht op vier van die gratis, of in prijs gereduceerde, kaarten. Bij het geselecteerde concert worden leden van de Club van Honderd ontvangen met koffie en zijn in de zaal mooie plaatsen voor hen gereserveerd. Het koor besteedt de financiële bijdrage van de Club van Honderd aan zaken die de kwaliteit van concerten bevordert, zowel qua zang als qua uitstraling. Zo zijn in het verleden onder meer kleding tot complete kostuums toe en het concertpodium door de Club van Honderd aangeboden, maar wordt ook een bijdrage geleverd aan speciale scholingsprojecten en de kosten voor de vocal coach.

Het EMK is een gezond en aansprekend koor dat met beide benen in de eigen tijd én op de grond staat. Voor een mooie toekomst verzetten we zelf bergen werk. Hulp van de Club van Honderd, uw hulp, maakt dat werk weer een stukje lichter. Wij begroeten u graag als vriend van onze vereniging en lid van de Club van Honderd. Onze dankbaarheid blijven we tot in lengte van jaren uitzingen, met veel plezier én kwaliteit.


Aanmeldformulier

  Aanhef*

  Voorletter(s)*

  Achternaam*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon

  Email*

  Keuze lidmaatschap*

  Opmerking(en)

  * verplichte velden

   

  Dankjewel Concert

  Op 22 april heeft het Ettens mannenkoor een dankjewel concert gegeven voor onze vriendenkring de Club van 100 in een bomvolle en sfeervolle zaal Köster in Etten.

  De organisatie van het concert was uitstekend voorbereid door het bestuur van de club, onder leiding van voorzitter Niels Berendsen.

  Het koor zingt graag voor deze vertrouwde club “sponsors” en de sfeer is altijd ontspannen. De uitverkochte zaal helpt dan mee om er een spetterend concert van te maken, waarbij liederen uit verschillende genres en verschillende dynamiek elkaar afwisselen. Afwisseling wordt er ook gebracht door de verschillende solisten.

  Dirigent Nick Moritz wist het geheel weer op een geweldige manier aan elkaar te praten en nam de gasten mee op reis door het concert. Natuurlijk ontbrak Armanda ten Brink niet bij dit concert, als pianiste, soliste en dirigente zijn we enorm blij met haar bijdrage.

  De leden van de Club van Honderd helpen gezamenlijk mee het Ettens Mannenkoor financieel gezond te houden. Daar doet het koor graag iets voor terug!

  Weet u trouwens dat deze Club van 100 al 39 jaar bestaat? Er worden al volop plannen gesmeed om het 40-jarig jubileum in 2018 te vieren. Wilt u er bij zijn dan wordt u vriendelijk begroet en welkom geheten bij deze Club!

  Cv100 reikt 4000ste certificaat uit

  Vanavond mocht Voorzitter van de Club van Honderd, Niels Berendsen,  het 4000ste leden-certificaat van de Club van Honderd uitreiken aan Hanny Slutter-Wielhouwer.
  IMG_0797
  Een trouw lid dat, net als vele anderen, al jaren het Ettens Mannenkoor een warm hart toedraagt.
  Ieder nieuw lid van de Club van Honderd ontvangt een certificaat. Deze certificaten zijn een jaar geldig en worden voorzien van een nummer (ze worden doorgenummerd).

  Bij oprichting van de Club van Honderd in 1978 zijn we bij nummer 1 begonnen en op vandaag mochten het 4000ste certificaat uitreiken.  We feliciteren Hanny Slutter-Wielhouwer van harte en hopen dat we nog vele certificaten mogen uitreiken in de toekomst.

  Club van Honderd schenkt nieuwe leden kostuum

  In het jubileumjaar 2013 is het Ettens Mannenkoor in het “nieuw” gestoken door de Club van Honderd. Naast de traditionele zwarte smoking beschikt het koor over een eigentijds pak. Het Ettens Mannenkoor staat voor vernieuwing en met dit pak laat het weer zien dat mannenkoren alles behalve oubollig zijn.

  Nieuwe leden in Cv100 kostuum Nieuwe leden in Cv100 kostoom1

  In de loop van het jaar zijn er nog een aantal nieuwe mannen bij het koor gekomen. De Club van Honderd heeft ook deze mannen in het nieuw gestoken.

  Zo staat het hele koor er weer piekfijn bij.