Voor je ligt de laatste nieuwsbrief die uitkomt voor het concert van 6 juli. Hierin komt ons laatste lid van de Commissie van Aanbeveling én oud bestuurslid aan het woord. Een primeur geven we u ook. Zoals u weet is Wendy Kokkelkoren hoogzwanger ten tijde van het concert, maar met Dennis ten Vergert hebben we een goede vervanger. Maakt u vast kennis met hem.

Wat we na 6 juli allemaal met je delen, houden we nog voor ons, maar ik verzeker je dat we ons uiterste best doen om ook deze interessant te maken.

Hopelijk lees je deze nieuwsbrief ook weer met plezier en vergeet vooral geen kaarten te kopen voor 6 juli.

Hartelijke groet,

De pr-commissie 2013 van het Ettens Mannenkoor.

Juni 2013

Guido's Orchestra

Ettens Mannenkoor op koers voor concertspektakel

Het Ettens Mannenkoor ligt op koers voor het grootste jubileumconcert op zaterdag 6 juli. Samen met Guido´s Orchestra van Symphonica in Rosso wordt die dag in Gendringen een spectaculair concert gegeven. Daarvoor wordt de tennishal van Kei Fit tot concertzaal omgebouwd. Een prachtige showbühne met professioneel licht en geluid zorgt er voor optimale omstandigheden. Op videowalls krijgt het publiek close-ups uit de voorstelling te zien. Met Dennis ten Vergert is de solist voor enkel nummers van Queen aangetrokken. Deze veelzijdige zanger is bekend van zijn rollen als Tarzan en Zorro.

Het concert op 6 juli vormt het hoogtepunt in de viering van het 100-jarig bestaan. Al sinds meer dan een jaar werkt het koor aan vernieuwend repertoire voor het spektakel. “We hebben gekozen voor een showconcert met veel muziek in keltische sfeer”, vertelt Chrysto Wormskamp als voorzitter van het koor. “Veel mooie muziek uit Ierland, Wales en Engeland heeft ´keltische roots´, maar de stijl is ook naar Amerika overgewaaid. Zowel hele opgewekte en energieke nummers als meer melancholische en intieme ballades spreken een breed publiek van jong tot oud aan.”

Guido Dieteren tijdens steenovenconcert 2012 (Foto Ilse Bekker)

Guido´s Orchestra is, als vaste begeleider van de Symphonica in Rosso concerten in het Gelredome, de ideale begeleider voor het concert. “We hebben echt staan juichen toen we dit orkest aan konden binden. Het is een fantastisch en puur professioneel ensemble. Ze gaan ons in heel veel nummers begeleiden. Onze dirigent heeft nummers uit hun repertoire voor ons bewerkt en omgekeerd hebben zij orkestarrangementen bij onze nummers geschreven.”

“Zo is een prachtig programma tot stand gekomen”, vervolgt Wormskamp “Bekende hits als ´Who wants tot live forever´ en ´We are the Champions´ van Queen naast minder bekende, maar bij ons vaste publiek zeer gewaardeerde, juweeltjes als ´Vivere´ en ´Cantico della Creature´. Verder filmmuziek als ´Conquest of Paradise´, ´Exodus Song´ en ´Pirates of the Caribean´ en muziek om bij weg te dromen zoals ´Fields of Athenry´en ´Nella Fantasia´. We gaan het publiek op veel fronten verrassen. Er zit muziek bij die je zeker niet van zo´n groot mannenkoor verwacht. De kerels moeten flink aan de bak. Vlot, lichtvoetig en zelfs met humor. Verder natuurlijk ook met robuuste zang en veel energie.”

Armanda ten Brink tijdens steenovenconcert 2012 (Foto Ilse Bekker)

Armanda ten Brink zorgt met haar kristalheldere stem voor enkele prachtige solo´s. Deze professionele zangeres is als stemcoach aan het koor verbonden. Met Dennis ten Vergert is de tweede solist al genoemd, ook hij staat garant voor vocaal spektakel. Guido Dieteren, de charismatische leider van Guido´s Orchestra neemt enkel virtuoze vioolsoli voor zijn rekening. 

Mis dit unieke concert niet !

Wie is Dennis ten Vergert?

Dennis is geboren en getogen in Twente. Hij groeide op in het mooie dorpje Lonneker vlak naast Enschede. Tot zijn 21ste studeerde hij aan de MTS Bouwkunde en had hij na zijn stage bijna een contract getekend als interieurontwerpen bij de vastgoedafdeling van Grolsche bierbrouwerij.

Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en hij waagde de sprong naar het conservatorium in Rotterdam. Zijn grote droom kwam uit. Samen met 9 anderen werd hij geselecteerd voor de vakopleiding Muziektheater. Hij verhuisde vanuit het natuurrijke en veilige dorpje Lonneker naar de metropool Rotterdam.  Hier ontpopte  Dennis zich tot een professionele zanger en acteur.

Tijdens zijn opleiding werd hij gevraagd deel te nemen aan de voorrondes van het Nationaal Songfestival. Hij wist samen met zijn groep “Suzy and the Hi’Rollers” de finale te behalen. Het jaar daarop stond hij wederom in de finale met zijn goeie vriendin Renee van Wegberg met het nummer One look. In hetzelfde jaar nam hij deel aan de eerste theater talentenjacht op de Nederlandse televisie, het programma Sterrenjacht. Ook hier wist hij zich hoog te plaatsen en reikte hij tot de halve finale.

Na deze televisie ervaringen werd het tijd voor Dennis om zich weer op zijn studie te concentreren. Binnen de opleiding lag de nadruk op modern muziektheater wat resulteerde in veel eigengemaakt materiaal.  Hij kreeg zanglessen van Laura de Bekker en Alberto te Doest. Binnen de opleiding werkte hij samen  met Vincent van Warmerdam (Orkater) Karin Bloemen en Pia Douwes. Naast zijn studietijd was hij leadzanger in de succesvolle coverband 2thepoint! Daarmee trad hij op door heel Europa en als hoogte punt voor de Shell in Oman.

In 2006 ronde hij zijn opleiding af met zijn solovoorstelling “Glamour Golden Me”

Direct na zijn opleiding was hij een van de kandidaten voor de rol van Tarzan in de gelijknamige musical van Joop van den Ende theaterproducties. Hij vloog daarvoor naar New York waar hij auditie deed voor Disney en workshops volgde van o.a. Phil Collins. Dennis werd aangenomen als understudy en kroop ruim honderd keer in de rol van Tarzan. Na Tarzan speelde hij veel verschillende rollen in grote musicalproducties zoals in Anatevka waar hij samen met Harry Slinger (de rabijn) vader en zoon speelde.

In Joe speelde hij de gelijknamige rol Joe en in de schouwburg van Antwerpen speelde hij de middeleeuwse dichter Gringore in de musical Notre dame de Paris. 

Dennis was ook te zien in de meeste succesvolle musical ooit, namelijk

Soldaat van Oranje waar hij twee keer per week in de rol van Erik Hazelhoff kroop.

Tijdens Soldaat was Dennis ook op televisie te bewonderen in het programma “Op zoek naar Zorro” van de Avro.

Eind 2011 kreeg Dennis de kans van z’n leven, hij werd gevraagd of hij wederom de rol van Gringoire wilde spelen maar dan in de Engelse tour van een half jaar door China en Zuid-Korea.

Na het Azië avontuur heeft Dennis zich gevestigd in Amsterdam. Hij was het afgelopen jaar te zien in de commercials “huiselijk geweld” en die van Scheidegger opleidingen. In april 2013 speelde hij in een bewerking van Othello (Shakespeare) in het Mlab.

Met deze voorstelling is hij deze zomer, samen met Ernst Daniel Smid, te zien op de Parade van Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Na de zomer speelt Dennis de rol van Judas in het grootschalige locatieproject Jesus Christ Superstar in de havens van Rotterdam. 

Maar nu kijkt Dennis uit naar het 100 jarige bestaan van het Ettens Mannenkoor. Samen met Guidos Orchestra, waarmee Dennis al vaker succesvol heeft opgetreden en het Ettens Mannenkoor zal hij een spetterend optreden verzorgen met nummers van o.a. Queen.

Commissie van Aanbeveling

Om het jubileumconcert te promoten heeft het koor een Commissie van Aanbeveling ingesteld. Hierin hebben diverse regionale en (inter)nationale prominenten belangeloos zitting genomen. Iedere keer komen er andere personen aan het woord.

In de vorige nieuwsbrieven vertelden al onze prominenten iets over hun ervaringen met, herinneringen aan en hun beeld van het Ettens Mannenkoor.

In deze nieuwsbrief komt, bevriend koordirigent, Ben Simmes, aan het woord. Laat u verrassen en inspireren door zijn verhaal.

Ben Simmes

Koordirigent en pianist bij diverse koren

Wat is jouw beeld van EMK?

Een mannenkoor met een fraaie koorklank en een uitstekende organisatie en discipline. De artistieke leiding is al jarenlang in de professionele handen van Nick en Armanda, waar heel goed mee valt samen te werken.

Waarom vind je het EMK anders dan andere koren?

Met name organisatorisch onderscheiden ze zich van de meeste koren. Hun manier van aanpak staat als een huis. Het succes van de steenovenconcerten is hiervan een mooi voorbeeld.

Wat is jouw meest mooie herinnering aan EMK?

Heel recentelijk denk ik aan de laatste drie kerstconcerten die we samen met de Ulftse Nachtegalen hebben gegeven. Hoogtepunt blijft dan toch het 'Stille Nacht' waarbij Armanda, Nick en ikzelf tegelijkertijd het mannenkoor en het jeugdkoor tot een imponerende eenheid wisten te brengen.

Waarom raad jij aan om naar jubileumconcert EMK te gaan?

Het EMK staat altijd garant voor hele bijzondere jubileumconcerten waarbij 'alles' uit de kast wordt gehaald om onvergetelijke uitvoeringen neer te zetten. Iedere liefhebber van mannenkoorzang zal
hier aan zijn trekken komen. Dit geldt zeker voor dit unieke 100 jarige jubileumconcert m.m.v. speciale gasten en natuurlijk Guido's Orchestra. Het belooft een groots muzikaal spektakel te worden waarbij
ik alle uitvoerenden heel veel succes, plezier en vooral muzikale beleving toewens.

Voormalig bestuurslid aan het woord

Hoe kijken oud bestuurs- en commissieleden terug op jubilea en de bijbehorende traditionele grote concerten? We vroegen het hen en elke keer komen er andere personen aan het woord.

In deze nieuwsbrief is voormalig koorlid Maurice Peters aan het woord. Hij was als bestuurslid betrokken bij het 90-jarig bestaan van het koor.

Maurice Peters

Voormalig bestuurslid 90 jaar 

Hoe kijk jij naar het jubileumjaar als oud commissielid?
Het jubileumjaar voor een koor is altijd weer een jaar van kansen. Kansen om jezelf als koor nog eens goed op de kaart te zetten. Als je als bestuur de moed hebt om die kansen te benutten ontaat er weer een schitterende pagina in het volgende jubileumboek. Het koor is dan niet alleen zichzelf aan het promoten, maar ook een van het mooiste stukje erfgoed dat de achterhoek rijk is! Ik vind het bewonderenswaardig hoe ambitieus dit jubileum is / wordt aangepakt. Chapeau!!

Hoe ervaar jij het om het van de andere kant mee te maken (nu als koorlid)?  
Ik ben door o.a. mijn verhuizing al enige jaren geen lid van het koor maar vanuit het pittoreske Amersfoort volg ik het koor nog op de voet. Ik had dit graag als lid mee willen maken.

Heb je een gouden tip/advies voor het bestuur/commissies?
De gouden tip heb ik zo niet paraat. Wel wil ik het bestuur, en met name de PR leden het volgende meegeven:

Er zal altijd vooraf of na afloop een kritische noot klinken over hoe dingen wel of niet geregeld zijn. De hoeveelheid werk die er in gestoken is / wordt is enorm. Ik heb daar grote bewondering voor gekregen gedurende de periode dat ik lid ben geweest van het koor. De pluim is nu al dubbel en dwars verdiend. Met het concert mag je hem in ontvangst nemen.

Waarom raad jij aan om naar het jubileumconcert van het Ettens Mannenkoor te gaan?  
Eigenlijk is zoiets een unieke belevenis. Een koor van 100 jaar met zoveel ervaring, maar ook met een buitensporige aanwas van jonge, enthousiaste leden, een van de weinige koren die zijn nek durft uit te steken en binnen zingend Nederland, niet alleen op muzikaal gebied, veel respect afdwingt moet je gezien en gehoord hebben. En geloof me..... Het is de moeite waard!

Wat is jouw mooiste herinnering aan een jubileum van het Ettens Mannenkoor?
Dat is toch de meest lastige vraag. Uit mijn lijst met mooie herinneringen aan het Ettens Mannenkoor is het toch heel moeilijk om de mooiste uit te kiezen. Een heel mooi, maar zeker ook emotioneel moment wil ik graag terughalen. Het is nu ongeveer 10 jaar geleden dat het koor in korte tijd 2 behoorlijke klappen te verwerken heeft gekregen. Ik doel hierbij op het overlijden van Harrie en Kees, vrij kort achter elkaar. In dat zelfde jaar vierden we als koor ons 90 jarig bestaan. Ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat we ons als bestuur serieus af hebben zitten vragen of we het jubileumconcert wel door moesten laten gaan. Uiteindelijk hebben we dat toch gedaan en het was een concert zoals ik die nog nooit had meegemaakt. Hier kwam duidelijk naar voren wat het betekent om een vereniging te zijn. Toen na afloop achter de coulissen Jan de Weerd elk koorlid persoonlijk bedankte, heb ik even een plekje gezocht om alle emoties de vrije loop te laten. Wat een koor.............

Heren Promotie Team

Het Heren Promotie Team zet zich inmiddels ruim 7 jaar in voor het vrouwenkoor Con Brio. Aangezien het bestuur bestaat uit zangers van het Ettens Mannenkoor, kan het niet anders of de mannen “moesten” ook iets doen voor “hun” Ettens Mannenkoor in dit jubileumjaar.

Na lang zoeken kwamen ze op het idee om het vrouwenkoor en mannenkoor beiden hetzelfde cadeau aan te bieden.

Tijdens het lustrumconcert van Con Brio op 8 juli jl. bood voorzitter van het HPT, Rudy Wieskamp, de beide voorzitters een pakje onderzetters aan. Aan de ene kant staat het logo van Vrouwenkoor Con Brio en de andere kant het jubileumlogo van het Ettens Mannenkoor. De uitleg van Rudy was heel praktisch: de mannen willen graag wat onder hun biertje hebben en de vrouwen hebben een hekel aan kringen op tafel. Uiteraard wil het Heren Promotie Team natuurlijk dat er onder het genot van een drankje over deze twee mooie verenigingen gesproken wordt.

Mannen bedankt!

JUBILEUMCONCERT
6 JULI 2013

100 YEARS 100 VOICES

 

De concertcommissie is volop bezig met de voorbereidingen van het grote jubileumconcert met Guido’s Orchestra.

Ruim twee jaar lang is de commissie in de weer geweest om te komen tot waar we nu zijn. Vele vergaderingen, onderhandelingen met leveranciers en publieke instanties, gebruik maken van de diverse netwerken binnen het koor en daarbuiten, nauw overleg met Guido’s Orchestra en haar productieteam, hebben er toe geleid dat we met veel vertrouwen naar 6 juli uitkijken.

Het is nu vooral de beurt aan alle vrijwilligers die er voor gaan zorgen dat we een concert neerzetten waar nog lang over gesproken gaat worden.

Deze vrijwilligers komen voornamelijk uit het koor zelf, maar ook buiten het koor zijn er verschillende mensen die spontaan hun medewerking hebben aangeboden.

Vanuit het koor zal er al op de donderdagvond voor het concert begonnen  worden om de tennishal van Kei Fit Centre om te toveren naar een heuse concertzaal.

Allereerst moet de vloer van de hal (een soort van vilten bodem) volledig vochtwerend worden afgedekt, waarna er een mooie tapijtvloer op gelegd zal worden. Zo’n 1750 strekkende meter, 6 meter brede folie zal als onderlaag dienen voor het tapijt. Met  25 rollen plakband a 66 meter zal deze folie afgetaped  worden om er voor te zorgen dat er geen vocht door heen kan komen. Zo’n 15 tot 20 personen zullen zich hiermee bezighouden zodat ’s nachts om 01.00 uur het basispodium van 17,6 meter breed , 6,2 meter diep en een kleine 3 meter hoog geplaatst kan worden.

Er moet echter eerst nog een speciale evenementenvloer onder het podium gelegd worden, rollen tapijt van 4 meter breed en 60 meter lang, over een totale diepte in de hal van zo’n 25 meter.

Op de vrijdagmorgen om 07.00 uur wordt door dezelfde groep vloerenleggers de tapijtvloer gelegd, dit zijn tegels van 1 x 1 meter die er in de grote hal (de concertzaal )van Kei Fit Centre voor zorgen dat de concertzaal een chique uitstraling zal krijgen

De grote hal, achteraan komt het podium te staan. Langs het podium twee grote video walls.

Daarna is de beurt aan de kleine hal, waar de sponsoren, garderobe en koorzangers hun domicilie zullen vinden. Ook hier weer eerst folie en vervolgens rollen tapijt.

Op het zelfde moment zal de groep podiumbouwers van het Ettens Mannenkoor een volgend basispodium bouwen van zo’n 200 m2 en  1 meter hoogte. Op dit basispodium zal de Production Factory, de vaste geluids- en lichtleverancier van Guido’s Orchestra , het professionele podium van Guido’s gaan opbouwen.

Als dit basispodium er staat, zullen de podiumbouwers van het EMK ons eigen zangerspodium opbouwen op het in de nacht gebouwde basispodium van zo’n 3 meter hoog, zodat de zangers tijdens het concert voor het publiek ook goed zichtbaar zijn en de interactie met het orkest hierdoor mogelijk wordt gemaakt.

Gedurende de vrijdag zal ’t Pompke de inrichting van beide hallen voor haar rekening nemen. Scheidingswanden zullen worden aangebracht, de garderobe wordt geplaatst en de ruimte voor de sponsoren en de verblijfsruimte voor het koor wordt ingericht.

De concertzaal zal op velerlei manieren met decoratiematerialen in de juiste sfeer worden gebracht.

Het serviceteam met wederom een groep van 10 koorleden zal hierbij assistentie verlenen.

Op de zaterdagmorgen wordt weer vroeg gestart met het plaatsen van de 2500 luxe gestoffeerde stoelen.

Een groep van 26 stoelenplaatsers uit het koor zal er voor zorgen dat het plaatje kompleet wordt en eenieder op een comfortabele manier van het concert kan genieten.

Daarnaast zal de groep Techniek en Infra ervoor zorgen dat alle facilitaire voorzieningen voor een dergelijk groot opgezet concert aanwezig zullen zijn.

Twee grote aggregaten van de firma Homan zorgen voor alle stroomvoorzieningen, toiletwagens worden buiten geplaatst en er worden bij de diverse ingangen van de hal voorzieningen aangebracht om de hoogteverschillen te overbruggen.

Tijdens het concert zullen een tiental dames van koor The Voices de garderobe voor hun rekening nemen, er zullen bij de diverse uitgangen acht BHV’ers worden ingezet. De vaste regelingscommissie van het EMK  zal het toegangsbeheer van de zaal voor haar rekening nemen en de eveneens vaste groep verkeersregelaars van het koor zal er voor zorgen dat eenieder zijn auto / fiets fatsoenlijk kan parkeren. Ook zal deze groep de wegbewijzering in een grote straal rondom de hal, vanaf de afrit van de A18 bij Doetinchem en alle andere aanrijroutes plaatsen.

In de hal zullen vanaf een uur voor het concert tot een uur na het concert  4 EHBO’ers aanwezig zijn om waar nodig in actie te komen. We hopen dat deze groep mensen een rustige avond zal hebben.

Na afloop van het concert is het voor een grote groep koorleden zeker nog geen feest. Het podium van Guido’s Orchestra zal direct worden afgebroken, waarbij wederom de hulp van de koorleden wordt ingezet en zal er tevens een begin gemaakt worden met het opruimen van de stoelen.

Dit zal tot een uur of 04.00 uur in de nacht duren.

Op de zondagmorgen wordt om 10.00 uur met wederom de hulp van vele mensen aangevangen de hal weer in de originele staat te krijgen, we hopen daar om 17.00 uur mee klaar te zijn.

Feitelijk zal er vanaf donderdagavond 19.00 uur tot  zondagmiddag 17.00 uur continue bezetting in de hal zijn, tijdens de nachtelijke uren is er in en buiten de hal bewaking / beveiliging aanwezig om te waken over alle daar aanwezige spullen.

Uit het koor zal door 80 tot 90 zangers aan de op- en afbouw meegewerkt worden, daarbuiten zullen er nog 40 tot 50 mensen hun medewerking verlenen om het allemaal vlekkeloos te laten verlopen.

Fantastisch dat dit allemaal mogelijk is, een diepe buiging voor al deze mensen , zonder hun hulp zou dit niet mogelijk zijn geweest. In dit kader willen we zeker ook de sponsorcommissie noemen, die door hun enorme inzet er mede  voor gezorgd heeft dat we dit alles kunnen neerzetten.

Voor dit geweldige concert kunt u nog tickets kopen.

in gelderland

Actualiteiten en achtergronden van het nieuws

Daar draait het om bij “In Gelderland”, het achtergrondprogramma van TV Gelderland op de woensdagavond. Onderwerpen die aan de orde komen,  variëren van zorg tot veiligheid, van politiek tot natuur, en van cultuur tot financiën. Presentatrice Irene ten Voorde trekt de provincie in op zoek naar de verhalen en de mensen achter die verhalen.     

Woensdag 26 juni 

De keerls uut Etten 

'In dat olde derpken klein. Doar zingt de keerls merakels mooi'. Een paar regels tekst uit het 'lijflied' van het Ettens mannenkoor. Al 100 jaar floreert het gezelschap. Al die tijd is café Köster al de thuisbasis. Met ruim 120 leden waarvan ook een aantal dertigers is het koor nog volop in ontwikkeling en verre van grijs. Op 6 juli wordt het jubileum gevierd met een grootse voorstelling in Gendringen. Samen met Gouido's Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) wil het koor laten zien wat het in huis heeft. In Gelderland ging op zoek naar de kracht van het Ettens mannenkoor en een term die dan iedere keer opduikt is kameraadschap.

Win toegangskaarten voor het 100Years100Voices concert

Hoe maakt u kans op deze kaarten:

Plaats op de facebook pagina van het Ettens Mannenkoor een ludieke foto waar jij en onze poster van het jubileumconcert op staan.
Onder de orgineelste inzending verloten we twee vrijkaarten.

Deze aktie loopt t/m 3 juli.

Voor het downloaden van de poster klik hier

Voor het bekijken van onze facebook pagina klik hier

 

Koorreis 2014

Ettens Mannenkoor

naar Wenen en München

Het Ettens Mannenkoor gaat in 2014 een bijzondere concertreis maken. Het koor bezoekt Wenen en München en zal daar, als in zijn beste traditie, toonaangevende concerten mogen verzorgen.

Onze beide dirigenten hebben daar contacten en die hebben geresulteerd in opmerkelijke en bijzondere concerten.

In Wenen wordt een concert gegeven, in of bij Schloss Schönbrunn en in de Stephansdom, met het gerenommeerde Wiener Männergesang Verein. Een professioneel koor dat veelvuldig door andere koren wordt gevraagd om als gastkoor te fungeren en dankzij  Nick twee concerten met het EMK gaat verzorgen. 

Aangezien het Wiener Männergesang Verein in Wenen een bekend koor is zal het zeker ook veel publiek trekken. Bovendien zijn de locaties, waar we met dit koor mogen optreden, al uniek en druk bezocht en sta je zomaar voor heel veel mensen te zingen.

Via Salzburg, de geboortestad van Mozart, gaat het naar Lenggries, een plaatsje vlakbij München. In de stad München gaan we samen met het Tölzer Knabenchor concerten geven. Armanda kent dit koor en ook de artistieke leiding hiervan. De contacten waren snel gelegd en we zijn dan ook bijzonder vereerd dat dit Tölzer Knabenchor koor zich wil presenteren met het EMK.

Het jongenskoor is wereldberoemd en levert bijzondere solisten af. De opleiding die ze volgen is zwaar: school en heel, heel veel zang en muziekles. Het koor leidt  talenten op die met hun stem een heel groot bereik hebben. Ze worden overal ter wereld gevraagd om solo’s te zingen in opera’s waarbij net iets meer wordt gevraagd van bijvoorbeeld een sopraan. Dit koor krijgt heel veel aanmeldingen, maar slechts een tiental leerlingen kunnen instromen in de opleiding.

Het is dan ook een hele eer dat het Ettens Mannen Koor met dit koor mag optreden en in Munchen prachtige concerten mag verzorgen.

Het Ettens Mannenkoor vertrekt zaterdag 24 mei 2014 in alle vroegte en zal zaterdag

31 mei 2014 weer terugreizen naar Etten. Eén ding is zeker: het wordt een traditionele, bijzondere en indrukwekkende concertreis. 

Voor de facebook pagina van Guido's Orchestra klik hier

Voor de website van Guido's Orchestra klik hier

Voor de website van Dennis ten Vergert klik hier

Voor de website van Armanda ten Brink klik hier

Voor het bekijken van de jubileumkrant klik hier

Sponsoren

Klik op de sponsornaam om naar de website te gaan.