Kerststol voor alle leden _ december 2020

2020 is een vreemd en lastig jaar geweest waarin we dingen hebben meegemaakt die over het algemeen alleen in dictaturen voorkomen: gedwongen sluitingen en een verbod om in groepen samen te komen. In Nederland zijn we dat niet gewend en hebben dat in driekwart eeuw niet meer gezien. Ook nu in december, normaal een feestmaand voor het Ettens Mannenkoor mooie kerstconcerten en dankbaar publiek, zingen we alleen in ons eigen huis.
We kijken vooruit naar 2021 waarin we hopen ergens in het jaar weer in volledige vrijheid te kunnen bepalen waar we als koor samen kunnen zingen. Niet meer ieder voor zich in zijn eigen huis, maar weer samen sprankelend en flonkerend zingen voor een enthousiast publiek.
Om dit gevoel van “samen” te ondersteunen bieden we je hierbij en aan alle zangers en overige direct bij het Ettens Mannenkoor betrokkenen deze kerststol aan.
We wensen je een mooie Kerst en een gezond en zingend 2021!
Bestuur Ettens Mannenkoor
Met bovenstaande brief gingen bestuursleden van het Ettens Mannenkoor in het weekend van 18-20 december op pad om in deze onzekere tijd tijdens de lockdown zonder concerten en zo min mogelijk contacten prettige feestdagen en een goed 2021 te wensen aan alle zangers en andere direct bij het koor betrokkenen. Hier en daar werden hulptroepen ingeschakeld bij het bezorgen van de brief met kerststol en zelfs werden leden onderweg aangesproken!
Regelmatig ontstond een gesprek aan de deur of aan de keukentafel, alles op gepaste afstand. Steeds was er enthousiasme en waardering voor dit initiatief.
Het bestuur is blij aan het eind van dit vreemde jaar toch nog even (bijna) alle leden en andere direct betrokkenen even gezien en gesproken te hebben.
Op naar volgend jaar!