Dochter uit de Antillen bij huldiging vader tot erelid Ettens Mannenkoor

Door de coronaproblemen kon de contactmiddag van het Ettens Mannenkoor, waar jaarlijks ook de jubilarissen gehuldigd worden, dit jaar wéér niet doorgaan en is doorgeschoven naar het voorjaar van 2022. Eén van deze jubilarissen is Herman Ebbers uit Terborg, 50 jaar lid van het koor en voorgedragen als erelid. Zijn dochter was speciaal voor deze huldiging vanuit Sint Maarten naar Nederland overgekomen. Daarom is besloten niet tot 2022 te wachten maar de huldiging thuis te laten plaatsvinden door twee bestuursleden.
De jubilaris was erg verrast en wist van niets, alleen dat hij klaar moest zitten. Na het formele deel, met een toespraak van de vice-voorzitter van het koor en het uitreiken van de oorkondes van het Koninklijk Nederlands Zangers Verbond voor het 50 jarig lidmaatschap en van het Ettens Mannenkoor voor het erelidmaatschap, mocht zoon Maurice het insigne van het koor opspelden.
Na dit formele deel was het nog lang heel gezellig in huize Ebbers.

Jubilaris Herman Ebbers met naast zich zijn vrouw en Sjon Slütter van het koor en achter zich zijn schoondochter, dochter en zoon.