opbrengst RABO Club support

Dit jaar heeft Rabo ClubSupport €744,51 opgeleverd voor het EMK. Dit jaar was er in totaal €150.000 te verdelen. Het aantal uitgebrachte stemmen is dit jaar niet bekend gemaakt.

De stemprocedure was dit jaar iets anders dan vorige jaren, maar desondanks zijn we qua totaalbedrag uitgekomen op de 27 plaats van de 533 deelnemende verenigingen in het gebied van Rabobank Graafschap. Qua bedrag en plaats een heel mooi resultaat!

Gezien het aantal stemmen, het daarmee opgehaalde bedrag en de plaats die we daarmee innemen binnen de 533 deelnemende verenigingen kunnen we zeggen dat Rabo ClubSupport 2021 voor het Ettens Mannenkoor weer zeer succesvol is verlopen en het bedrag en aantal op het EMK uitgebrachte stemmen vanaf de start in 2014 bijna elk jaar steeds hoger is geworden (vorig jaar 2020 was een positieve uitschieter, toen was er €50.000 meer beschikbaar om onder de deelnemende clubs en verenigingen te verdelen). We zien dat het EMK ook bij zo’n activiteit in coronatijd nog steeds stemmen blijft trekken en leeft onder de mensen!

Heel mooi en alle deelnemers heel erg bedankt