7 mei “ZONENDAG” Ettens Mannenkoor

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'SAVE THE DATE ZONENDAG ETTENS MANNENKOOR Zaterdagmiddag 7 mei. Ben jij erbij?'
 
 
Het concept is eenvoudig, maar krachtig en beproefd binnen het Ettens Mannenkoor en wellicht in het land. Het begrip “zonendag” heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke status gekregen.
Nu na 2 jaar stilstaan door corona, willen we gaan stralen en knallen met dit concept.
Mannen, de zogenaamde “zonen” worden uitgenodigd op een zaterdagmiddag om het Ettens Mannenkoor te ervaren.
We willen laten ervaren dat het zingen bij het Ettens Mannenkoor, alles behalve saai en oubollig is. Dat zingen leuk is! Maar ook dat we mooie nummers zingen die aanspreken.
Dat we plezier met elkaar hebben, jong en oud.
Hoe de leden het lidmaatschap van het koor beleven en uitdragen is een van de belangrijkste succesfactoren voor de verjonging van een koor.
De leden van het Ettens Mannenkoor zijn trots op hun club. Dat merk je in woord en in daad.
Of het nu gaat om de opname van een CD, medewerking verlenen aan een activiteit in de regio of gewoon de sfeer tijdens en na de repetitie,
de mannen van het Ettens Mannenkoor staan er met volle toewijding.
Helaas hebben mannenkoren tegenwoordig een grijs en stoffig imago. Dat is jammer want eenieder die kennis maakt met de leden van het Ettens Mannenkoor zal dit tegenspreken.
We zijn een gezonde vereniging waar kwaliteit, saamhorigheid en gezelligheid hand in hand gaan.
De dirigenten zullen op geheel eigen wijze de stemtest afnemen en daarna met hun kwaliteiten, die al 30 jaar een recept voor succes zijn, aan de slag gaan met deze club mannen.
We gaan aan de slag met een aantal nummers om deze in te studeren. Deze worden aan het eind van de middag, middels een miniconcert aan de partners en kinderen, ten gehore gebracht.
Zo betrekken we het hele gezin bij dit evenement. Een stevige achterban en steun van partner is ook al jaren gebleken dat dit erg waardevol is.
De “zonen” mogen vrijblijvend en kosteloos meedoen met de repetities tot juli. Dan is het jaarlijkse Steenovenconcert en ervaren ze de ultieme beleving van een concert.
Een ontspannen concert op een bijzondere locatie met uitnodiging van een zustervereniging uit de regio.
Jaarlijks achthonderd tot duizend bezoekers, het is geen wonder dat verenigingen bij ons aankloppen om mee te mogen doen.
Dan heb je compleet meegemaakt hoe we studeren, repeteren, voorbereiden op een concert. Hoe wij wekelijks met elkaar de maandagavond doormaken.
Dan werken we naar het concert, maar bovenal; je maakt het concert mee, inclusief de flow waar je in komt.
De voorbereiding, de spanning, inzingen, het podium op en met elkaar het publiek vermaken en ontroeren. Daarna de ontlading en nagenieten van de prestatie.
Dan weet je hoe het Ettens Mannenkoor is en hoe we met elkaar dit beleven.
Dit complete pakket is mee te maken.